ell1: ell2:
1: 2:
 

Te vagy a legszebb kismama!

A pocaktól a szülinapig...1. rész

A profi fotósok és az egyedi, műtermi és szabadtéri képek virágkorukat élik. Egyre többen kapnak kedvet ahhoz, hogy megörökítsék a pillanatokat, amiket úgy érzik, sosem tudnak visszahozni. Családi képek, esküvői fotók, babás fotózások, ovis képek és még számtalan olyan helyzet és pillanat, amiket meg szeretnének őrizni maguknak azok, akik elmennek egy profi fotózásra.

Most induló cikksorozatunkban abban szeretnék segíteni, hogy milyen időszakokban érdemes egy hozzáértő fotós segítségét kérni, hogy az a pillanat valóban úgy legyen megörökítve, ahogy szívünk mélyén vágyunk rá.

A szerelem pillanatai…

Amikor megtaláljuk életünk párját, remek ajándék, közös élmény és örök emlék maradhat egy páros fotózás, melynek képei készülhetnek műteremben, vagy akár így tavasszal a szabadban.

A végeredmény mindig magáért beszél, a mozdulatok, a pillantások azt tükrözik, mit éreznek egymást iránt a párok és a pillanat attól lesz különleges, hogy ott, együtt lesz az a két ember a kamera előtt.

A várandósság pillanatai…

Sok kismama szégyenlős, nehezen és bizony néha furcsán éli meg testének változásait. Egy szép, kifinomult fotósorozat segít abban, hogy a kismama gyönyörű nőnek és különlegesnek lássa magát! Remek ajándék lehet barátnőtől, férjtől, hisz az a néhány óra, amit eltölt egy fotózáson a kismama csakis róla szól és arról, hogyan várja a kisbabát. A profi kismama fotók újraértelmezik a női szépség fogalmát. Céljuk az, hogy egy várandós hölgy testének szépségeit megmutassák és a meghitt pillanatokat megragadják. Egy hangulatos kismama fotózás segítségével a kismama és a kispapa jobban átérezheti a babavárás időszakának csodáját.

A fotós szemével…

Egy fotósnak, úgy, mint minden alkalommal, egy kismama fotózásnál is felkészültnek kell lennie. Türelemmel és kedvességgel tudnia kell előhozni a kismamák önbizalmát, mosolyát és nyugalmat kell sugároznia. Egy fotós számára is különleges élmény bepillantani néhány óra erejéig egy nő életének legszebb időszakába, a várakozás pillanataiba.

Hónapról hónapra sorozat
Érdemes a babavárás különböző nyomon követve a pocak növekedését, a testvérek izgatott várakozását. Egy pici pocak is lehet mutatós a képeket és az egyre növekvő pocak megörökítése később izgalmas lehet, mikor visszagondolunk erre az időszakra.

Az biztos, hogy a Manó Fotó képein minden kismama csodásan szépnek fogja látni magát!

Folytatás a jövő héten, itt a blogban!

 
  Írj nekünk az alábbi űrlap segítségével vagy hívj a következő telefonszámon +36 70 427 0067  

Írj nekünk

1: 2:
1: 2: