ell1: ell2:
1: 2:
 

Anyák napi fotózás

Egy édesanya és gyermeke közti kapcsolat egy életen át tartó és elválaszthatatlan kötelék.  Anyukánk egészen pici korunk óta minden mozzanatunk támogatta, az összes életünket befolyásoló eseménynek részese volt és óvott minket minden pillanatban. Anyák napi fotózásunkon egy megható és érzelmes képsorozattal szeretnénk kifejezni az édesanyák iránt érzett őszinte tiszteletünket és elismerésünket.

Anyák napján a sok értünk hozott önzetlen áldozatért, könnycseppért és mosolyért adunk hálát annak a nőnek akinek az életünket és még megannyi mást köszönhetünk. Fényképeinken kifejezzük a köztetek lévő varázslatos és elválaszthatatlan köteléket, családias és elbűvölő díszletben. Anyák napi fotósorozatunk kiváló kifejezésmódja minden gyermek számára, hogy őszintén és különlegesen köszönetet mondhasson édesanyja számára  és kifejezze az iránta érzett érzelmeit.

Manó Fotó tipp

Anyák napi fotózásunkkal igazán különlegessé tehetitek az anyák napját és egyedien ünnepelhetitek meg a legszebb emberi köteléket a világon.
  Írj nekünk az alábbi űrlap segítségével vagy hívj a következő telefonszámon +36 70 427 0067  

Írj nekünk

1: 2:
1: 2: