ell1: ell2:
1: 2:
 

Anyu és én

 
Egy gyermek számára az édesanyja az, akire egész életében feltétel nélkül számíthat. A köztük lévő elszakíthatatlan kötelék már a várandósság alatt kialakul és az évek során csak tovább mélyül.  Az anyu és én fotózás felejthetetlen mosolyok és szeretetteljes ölelések során az édesanya és gyermeke közti életen át tartó, őszinte és  különleges köteléket örökíti meg. Hisz neki köszönhetjük  az első szavainkat , az esti meséket, ő segített ha baj volt vagy ha tanácsra volt szükségünk.

Fotózásunk nem csak kisgyermekes anyukáknak ajánljuk hiszen az anya és gyermeke közti varázslatos kapocs kortalan és elválaszthatatlan. Egy felnőtt ember életében az édesanyja szerepe ugyanolyan jelentős, mint egy kisgyermek számára és ezt a fotósorozatunk során is szeretnénk kihangsúlyozni.  Fotózásunk érzelemdús családias légkörben és meghitt hangulatban zajlik. Az anyu és én sorozat nem csak különleges ajándékötlet lehet, de tökéletes módja érzelmeitek kifejezésére is.Az idő múlásával a sorozat fényképei  életünk egyik legszebb időszakának emlékei lehetnek, amit bármikor szívesen veszünk majd elő és örömmel mutatunk meg családunknak, barátainknak és gyermekeinknek is.
 

További fotós szolgáltatásaink

Apu és én

Bizony, bizony. Sokszor az apukák szégyenlősnek tűnnek, ha arról van szó, hogy fotózásra adják a fejüket. A közös fotózásokon először oldjuk a légkört, ismerkedünk, barátkozunk, aztán elkészítjük a képeket, garantáljuk, hogy a családi album egyik kedvenc képe egy „Apu és én” fotó lesz.

Családi fotózás

Amikor férfiból és nőből örökre anya és apa lesz, attól a perctől, hogy egy új élet érkezésével a párt családdá alakította, ez lesz a legfontosabb kötelék. Nem csak kicsikkel ajánlott, a nagyobb gyermekek is élvezni fogják a szülőkkel, nagyszülőkkel készült közös családi fotózást.

Testvér fotózás

Egy kistestvér érkezése vagy egy szoros testvéri kötelék meghatározó élmény minden család életében. Testvér fotózásunkon a testvérek közötti érzelmes és különleges köteléket örökítjük meg, ami az egész kapcsolatukat átjárja.
  Írj nekünk az alábbi űrlap segítségével vagy hívj a következő telefonszámon +36 70 427 0067  

Írj nekünk

1: 2:
1: 2: