ell1: ell2:
1: 2:
 

Apu és én

 

Hogy mi is az amitől minden férfi elérzékenyül? A gyermekük! Onnantól kezdve, hogy egy férfiból apuka lesz az egész élete megváltozik. Attól a pillanattól fogva ugyanis az élete része lesz egy kis hercegnő vagy herceg, akire  egész életében vigyáznia kell. Apu és én fotósorozatunk az édesapák és gyermekeik közti szoros köteléket örökíti meg meghitt és családias környezetben. Egy édesapa számára nincs is annál nagyobb öröm mint amikor gyermeke mosolygós arccal néz fel rá és kapaszkodik a karjaiba, vagy amikor csillogó szemekkel kéri a segítségét.

Egy gyermek számára az apai szeretet ugyanolyan fontos, mint az anyáé. Az ölelés és a gyengédség kifejezése  nyugalmat és biztonságot sugároz az egész család számára. Az apás élmények és emlékek megörökítése különleges és egyedi emlék lehet az egész család életében. A kezdetben szégyellős apukák gyorsan feloldódnak a fotózás során és egy kis idő után otthonosan mozognak a kamerák előtt. Az apu és én fotózás minden alkalommal családias és vidám hangulatban zajlik, ami elkápráztatóan bájos fényképeket eredményez gyermekükkel. Az apu és én fotózáson készült fényképek biztosan a családi fényképalbum nagy kedvencei lesznek. Fotózásunkat kortalanul minden apának és gyermekének  ajánljuk hiszen sosem lehetünk elég idősek az apai szeretethez. 
 

További fotós szolgáltatásaink

Családi fotózás

Amikor férfiból és nőből örökre anya és apa lesz, attól a perctől, hogy egy új élet érkezésével a párt családdá alakította, ez lesz a legfontosabb kötelék. Nem csak kicsikkel ajánlott, a nagyobb gyermekek is élvezni fogják a szülőkkel, nagyszülőkkel készült közös családi fotózást.

Anyu és én

Talán említenünk sem kell, hogy milyen csodás érzés anyának lenni, milyen csodás érzés szeretni és szeretve lenni. Szavakkal leírni nehéz lenne, de a szemek látják az anya és gyermeke közötti különleges varázslatot. Profi fotósaink célja, hogy megmutassák Neked ezeket a gyönyörű momentumokat.

Ünnepi fotózás

Az ünnepi fotózások alkalmával készült képek amellett, hogy gyönyörű emlékek, remek ajándékok lehetnek családtagoknak, barátoknak, sőt maga a fotózás nagyszerű családi kikapcsolódás, közös program is. Minden téli időszakban, műtermünkben karácsonyi sarokkal, izgalmas jelmezekkel, kiegészítőkkel, óriás mackóval várjuk a babákat, családokat.
  Írj nekünk az alábbi űrlap segítségével vagy hívj a következő telefonszámon +36 70 427 0067  

Írj nekünk

1: 2:
1: 2: