ell1: ell2:
1: 2:
 

Babafotózás

A műtermi babafotózásunkon profi fényképeken örökítjük meg a kicsik tágra nyílt, csodálkozó szemeit, az ellenálhatatlan mosolyokat és azt az angyali tisztaságot, amit az újszülöttek és a kisbabák sugároznak. A   Bartók Béla utcában készült profi baba fotók megmutatják a csecsemők egyedi báját, ugyanakkor ezeken a képeken már csírájában felfedezhetők a gyerekek később kibontakozó jellemvonásai. A gyermekek első 1-2 éve az az időszak, amikor talán a legintenzívebb a kapcsolatunk velük: igénylik az anyukák állandó közelségét és az ölelés melegét. A babafotózás célja, hogy megörökítse ezt a csodálatos, de nagyon gyorsan elrepülő életszakaszt, és segítsen újra meg újra előhívni ennek a kedves és bensőséges időszaknak az emlékeit.

Egy-egy baba fotó ideális ajándék is, talán nincs is más, aminek a nagyszülők és a rokonok jobban örülnének. A stúdiófotózás során változatos képek készülnek a kicsikről: különféle ruhákban, különféle hátterekkel és perspektívából fotózzuk őket, születhet fénykép akár külön a picik talpacskáiról, és szívesen lencsevégre kapjuk őket az anyukával, az apukával, vagy akár a nagyszülőkkel együtt is. A babafotózásra 1-2 hetes újszülötteket és 2 éveseket is szeretettel várunk budapesti  profi fotóstúdiónkba.
 

További fotós szolgáltatásaink

Gyermek fotózás

"Ez mi ez?" "Ez miért? "De ez hogyan?" kérdés hegyek időszaka. Őszinte mosolyok, komisz nézések, huncut kacsintások teszik lehengerlően cukivá a gyermekeket. Profi fotósaink a gyermek fotózáson visszaadják képekbe zárva ezeket a pillanatokat.

Családi fotózás

Amikor férfiból és nőből örökre anya és apa lesz, attól a perctől, hogy egy új élet érkezésével a párt családdá alakította, ez lesz a legfontosabb kötelék. Nem csak kicsikkel ajánlott, a nagyobb gyermekek is élvezni fogják a szülőkkel, nagyszülőkkel készült közös családi fotózást.

Anyu és én

Talán említenünk sem kell, hogy milyen csodás érzés anyának lenni, milyen csodás érzés szeretni és szeretve lenni. Szavakkal leírni nehéz lenne, de a szemek látják az anya és gyermeke közötti különleges varázslatot. Profi fotósaink célja, hogy megmutassák Neked ezeket a gyönyörű momentumokat.
  Írj nekünk az alábbi űrlap segítségével vagy hívj a következő telefonszámon +36 70 427 0067  

Írj nekünk

1: 2:
1: 2: