ell1: ell2:
1: 2:
 

Családi fotózás

A Manó Fotó családi fotózáson ötletes, eredeti és jó minőségű családi fényképeket készítenek profi fotósaink a család apraja-nagyjáról. A család a legszorosabb emberi kötelékek színtere, itt éljük meg a hétköznapokat és az ünnepeket, biztonságot és támaszt nyújt. Családtagjainkkal éljük át, és velük osztjuk meg életünk legfontosabb pillanatait is. A családi fotózás során ezt a biztonságot és melegséget adó kis közösséget örökítjük meg a képeken.

Miért érdemes profi fotósokra bízni a családi fotózást?

A családtagok által készített fényképeknek is megvan a helyük a fényképalbumokban: jó érzés visszanézegetni őket és minden fontos eseményt dokumentálhatunk velünk. A profi családi fotózás lényege pedig, hogy műtermi körülmények között, profi felszereléssel hivatásos fotósok igazán jó minőségű képeket készítsenek a családról. A profi családi fotózás alatt pedig nem csupán a technikai felszereltséget és a szakértelmet értjük, hanem az odafigyelést és az emberek szeretetét is. Mindig van időnk arra, hogy kicsit jobban megismerjük a családtagokat, meghallgassuk az elképzeléseiket, és ha kell, segítsük őket az ötleteinkkel. A családi fotózás így lesz igazán sikeres, és nem mellesleg nagy élmény is - még a visszahúzódóbb gyerekeknek és akár a nagyszülőknek is.

Hogyan zajlik a családi fotózás?

A Manó Fotó stúdiójában körülbelül 2 órát vesz igénybe a családi fotózás. A fényképezés elején eltöltünk egy kis időt azzal, hogy megismerkedünk, no és persze, oldjuk a hangulatot. Megbeszéljük, hogy milyen fényképeket szeretnének, de persze az sem gond, ha nincs elképzelés, mindig vannak ötleteink, amelyeket a családtagok személyiségéhez igazítunk. A családi fotózás során elcsípjük a boldog és őszinte pillanatokat, a gyerekek és felnőttek természetes mozdulatait igyekszünk képre vinni. A családi fotózás közben többször is megmutatjuk a készülő képeket, hogy valóban a család igényeinek megfelelő fotók szülessenek. A családi fotózás végén pedig 12 retusált családi képet adunk át CD-n.

Milyen fényképek készülnek a családi fotózáson?

A Manó Fotó családi fotózásain készült képeknek csak a fantázia szabhat határt! Többféle háttérrel, többféle beállítással, többféle ruhában is készülhetnek képek. Lehetnek például olyan beállítások, ahol minden családtag saját egyéniségét domborítjuk ki, és készülhet olyan is, ahol a család egységét emeljük ki jobban. Készülhet akár olyan családi kép is, amin nincs rajta mindegyik családtag – például külön a gyerekek, az apuka a fiúkkal, vagy anyuka a lány gyermekekkel szerepel. A családi fotózáson lehetőség van akár többszöri átöltözésre is, így egyszerre készülhetnek ünnepélyesebb fotók, és olyanok is, amelyeken mindenki a kedvenc ruháit viseli. Emellett a képek hangulata is sokféle lehet: az ünnepélyestől és a komolytól kezdve a lazán és a természetesen át egészen a humorosig vagy éppen az extrém őrültig minden.
 

További fotós szolgáltatásaink

Szülinapi fotózás

Elérkezett az első év, aztán a második, harmadik és el sem hisszük, milyen gyorsan repül az idő. Fotósaink akár műteremben, akár otthonában vagy külsős helyszínen is megörökítik a szülinapi jókedvet, vidámságot, izgalmakat. Nézzd meg azokat a babákat, gyerekeket, akik már részesültek profi szülinapi fotózásban.

Ünnepi fotózás

Az ünnepi fotózások alkalmával készült képek amellett, hogy gyönyörű emlékek, remek ajándékok lehetnek családtagoknak, barátoknak, sőt maga a fotózás nagyszerű családi kikapcsolódás, közös program is. Minden téli időszakban, műtermünkben karácsonyi sarokkal, izgalmas jelmezekkel, kiegészítőkkel, óriás mackóval várjuk a babákat, családokat.

Szabadban fotózás

A modern technikának köszönhetően képek százai hevernek a telefonjaink memóriájában, hisz minden közös pillanatot szeretnénk fényképbe zárni. Boldogon lapozzuk végig a digitális mappáink képeit, de milyen jó is lenne, ha azok a képek nem csak a virtuális térben lennének meg, hanem kézzel foghatóan is. Nem kell a műteremben lenni ahhoz, hogy minőségi képek szülessenek a közös játékról, szabadidőről, ehhez válasszátok szabadban fotózásunkat!.
  Írj nekünk az alábbi űrlap segítségével vagy hívj a következő telefonszámon +36 70 427 0067  

Írj nekünk

1: 2:
1: 2: