ell1: ell2:
1: 2:
 

Csecsemő fotózás

A szülők és babájuk közötti kapcsolat az első kettő évben a legintenzívebb. Nem kis kihívás az anyukák és apukák számára egy parányi csöppségnek segíteni felfedezni a világot. Illetve babaként sem lehet egyszerű, hiszen annyi minden van amit még nem láttunk vagy nem ismerünk. Csecsemő fotózásunk az apróságok azon pillanatait örökíti meg  budapesti műtermünkben,  amikor az általuk még ismeretlen és kihívásokkal teli élettel ismerkednek. Egy  nagyobbacska  gyerkőc fotózása  hihetetlenül hangulatos dolog. Amikor a baba napról napra felfedezi és jobban megismeri az őt körülvevő világot, minden mozzanat, minden elgagyogott szótöredék, az első lábra állások és huncut mosolyok boldogsággal töltik el az egész családot.

Babakorban az egész világ egy hatalmas játszótér ahol mindennap történik valami izgalmas. Ez a korszak a családi fényképek szempontjából az egyik legtermékenyebb  időszak. Hiszen az első pár év élményeit, az első szavakat, mászásokat, és önfeledt nevetéseket sokszor szeretnénk visszaidézni, ennek a megörökítésében nyújt segítséget  csecsemő fotózásunk Budapesten. A családias és játékos hangulatban zajló   stúdiófotózás nem csak a szülők de a babák nagy kedvence is. Hangos nevetések, rosszalkodás és boldog szülők jellemzik a fotózás során készült  profi fényképeket.
 

További fotós szolgáltatásaink

Baba fotózás

A babák 1-2 éve között a legintenzívebb a szülő és gyermek kapcsolat. Hihetetlen izgalmas napokban lehet részünk. A forgolódások, az első lábra állások, az első lépések, az első szavak, a nagy nevetések és krokodik könnyek,... A babákkal töltött minden perc egy csoda, a baba fotózás során ezeket az emlékeket őrizzük meg Neked.

Gyermek fotózás

"Ez mi ez?" "Ez miért? "De ez hogyan?" kérdés hegyek időszaka. Őszinte mosolyok, komisz nézések, huncut kacsintások teszik lehengerlően cukivá a gyermekeket. Profi fotósaink a gyermek fotózáson visszaadják képekbe zárva ezeket a pillanatokat.

Családi fotózás

Amikor férfiból és nőből örökre anya és apa lesz, attól a perctől, hogy egy új élet érkezésével a párt családdá alakította, ez lesz a legfontosabb kötelék. Nem csak kicsikkel ajánlott, a nagyobb gyermekek is élvezni fogják a szülőkkel, nagyszülőkkel készült közös családi fotózást.
  Írj nekünk az alábbi űrlap segítségével vagy hívj a következő telefonszámon +36 70 427 0067  

Írj nekünk

1: 2:
1: 2: