ell1: ell2:
1: 2:
 

Elindult a Manó Fotó Blog!

Végre elindult régóta tervezett Blogunk itt a Manó Fotó oldalán! Az elmúlt időszakban sok levelet kapunk tőletek, melyben csodás otthoni képeket küldtetek a legnagyobb örömünkre és tanácsokat, tippeket is kértetek tőlünk gyermekfotók készítésével kapcsolatban. Blog bejegyzéseinkkel ezentúl nektek szeretnénk segíteni, számtalan kicsi és nagyobb gyermeket érintő témában azok számára. Tippeket adunk majd arra, hogy otthoni körülmények között is szép és kifejező képek készülhessenek a kismanókról, tanácsokat olvashattok divat és életmód témákban is, hogy szebbé tegyük a hétköznapokat! Beszélgessünk ezentúl többet!

Már olvashatjátok is blogunk első bejegyzését, ami édesanya levele, akik a napokban jártak nálunk. Nagyon jól eső érzés volt a számunkra, hogy a fotózás élményét megírta számunkra Anita! Köszönjük! Öröm volt Veletek a fotózás minden pillanata!

 

Milyen vagy Te?

Családi fotózáson jártunk…

Egy örökmozgós másféléves kismanóval és egy épp dacos korszakában lévő ötéves nagyfiúval indultunk útnak reggel, hogy végre, életünkben először profi családi képek készüljenek rólunk. Tudtuk, hogy nem könnyű feladatra vállalkozunk, de tele voltunk izgalommal!

Anya már nagyon várta a fotózást, ruhákat válogatott és meggyőzte apát, hogy legyen benne a buliban. A nagyocskánk és apa sem szereti nagyon, ha fotózzák, így elég nagy kihívás volt ez a dolog. De megérte!

Döntésünk egyik oka az volt, hogy mióta másfél éve megszületett a második kisfiunk és négyen vagyunk a kis családunkban, még nem igazán készült közös kép rólunk, ahol mindannyian szerepelünk. A másik szempont az volt, hogy közeleg a húsvét, személyes ajándékot szerettünk volna adni a családnak. A Manó Fotó helyszíne és csapata nem okozott csalódást!
 
Türemes és profi csapat...

Hangulatos és könnyen megközelíthető stúdió, türelmes és abszolút hozzáértő csapat várt minket mosolyogva, akik mosolyukat és végtelen kreativitásukat akkor is megőrizték, amikor a szép képek érdekében össze kellett terelni a kis csapatot. Egy eleinte kevésbé lelkes nagyfiút és egy fel-alá szaladgáló babát is sikerült úgy lefoglalniuk, hogy a végeredményen mi sem látszik ebből. 

Nagyon tetszett nekünk, hogy a finom kis kiegészítők nem vonták el a figyelmet a gyerekek arcáról, a hangulatteremtés nem vette át a fő szerepet és a kicsik személyiségének kihangsúlyozását helyezték előtérbe. A pici fiúnak és a nagynak is sikerült olyan arckifejezéseit, rá jellemző mozzanatokat elcsípni és megörökíteni, ami az ő kis személyiségét és egyéniségét tükrözi. 

Emellett természetesen vidám, önfeledt hangulatú közös képek és tesós-puszilós fotók is születtek. Számunkra teljes a paletta így! 
 
Külön köszönet

A fotózás előtt, közben és után is volt idő játékra, beszélgetésre, és külön köszönjük, hogy apa és anya néhány olyan különleges képnek is örülhet, amin kettesben vannak. Elkapott kedves és szerető pillantások is meg lettek örökítve, olyasféle extraként, amire nem is számítottunk!

Mi még visszatérünk hozzátok, Manó Fotó!

2015. március

Somogyi család: Anita, Absa, Álmos és Lénárd

  Írj nekünk az alábbi űrlap segítségével vagy hívj a következő telefonszámon +36 70 427 0067  

Írj nekünk

1: 2:
1: 2: