Felnőtt fotók

Felnőtt fotózás

Komoly, természetes, laza, huncut, üzleties, szexi, poénos, bájos – a felnőtt fotózáson ezerféle kép születhet, attól függően, hogy mire van szükséged, vagy éppen mire vágysz az adott pillanatban. Felnőtt fotózás szolgáltatásunkat az alábbi helyzetekben ajánljuk igazán:

 

  • Ha kell egy igényes fotó, amit az önéletrajzodhoz fel tudsz használni.
  • Ha van egy saját weboldalad, ahová profi minőségű képeket szeretnél feltölteni magadról.
  • Ha szeretnéd a párodat meglepni néhány Rólad készült izgalmas képpel.
  • Ha vágysz egy kis önbizalom-tuningolásra, vagy egyszerűen csak szeretnéd meglepni magad az előnyös tulajdonságaidat kihangsúlyozó, műtermi minőségű képekkel. A felnőtt fotózáson a fotómodellek életébe is belekóstolhatsz.
  • Ha a közösségi oldalakon, és egyéb internetes felületeken is a legjobb oldaladat szeretnéd megmutatni a világnak.
  • Ha vágysz egy kis lazulásra és bolondozásra, és szeretnél egy kellemes élményt szerezni magadnak.
  • Ha pedig valamelyik ismerősödnek szeretnél kedveskedni, akkor felnőtt fotózás szolgáltatásunkat ajándékba is adhatod.

A felnőtt fotózásra szívesen látjuk a tini korosztály képviselőit, a fiatal felnőtteket, a kismamákat, a középkorúakat, az idősebbeket, a nőket és a férfiakat egyaránt, 10-99 éves korig. Jöhetsz egyedül is, de ha szükséged van egy kis bátorításra, magaddal hozhatod a legjobb barátodat is. A felnőtt fotózás 1-1,5 órán át tart, ennyi időbe többszöri átöltözés is belefér. Így bátran hozd magaddal a kedvenc ruháidat (ami a lenge öltözéktől kezdve a nagykabátig lehet bármi), és a kedvenc kiegészítőid, tárgyaid se hagyd otthon, amikor a felnőtt fotózásra jössz! Műtermünk kellékei is kiegészítői között is kedvedre válogathatsz persze. Ha pontosan tudod, hogy milyen beállításokat szeretnél, akkor megvalósítjuk az elképzeléseid, de ha éppen arra van szükséged, akkor ötleteinkkel segítünk, hogyan hozd ki a legjobbat magadból.

A felnőtt fotózáson mintegy 60-70 fénykép készül, ebből 12 retusált képet aduk át egy Cd-re kiírva, minden további kép retusálása 1000 Ft-ba kerül.