Fotókönyv

Fotókönyv készítése

Ideális ajándék minden alkalomra, ha a családi fotózások során készült fotókból összeállított fotókönyvet ajándékozza szeretteinek! Adunk néhány tippet, hogy milyen típusú fotósorozatokkal lepik meg előszeretettel ügyfeleink családtagjaikat:  • Népszerűek például azok a fotókönyvek, amiket a kismama fotózás során készült képekből készítünk. Külön jó ötlet, ha a babavárás során többször is készülnek kismama fotók, így az elkészült fotókönyvben a pocak növekedését is végignézheti a család, néhány évvel később pedig már maga a felcseperedő kisgyermek is.
  • A baba fotózásokon készült képek visszaadják azt az angyali ártatlanságot, ami még olyannyira jellemző a csecsemőkre, és az 1-2 éves cseperedőkre. Egy ilyen baba fotókból készített könyv ötcsillagos ajándék minden nagyszülőnek, keresztszülőnek, és a többi családtagnak is.
  • Egy-egy gyermek fotózáson sok különféle kép készül a kicsikről: többféle ruhában és jelmezben, különféle beállításokkal és hátterekkel örökítjük meg a manókat. Az így elkészült anyagból összeállított fotókönyv változatos képet ad a kicsikről.
  • A családi fotózáson készült képek nem csak a kisgyerekek kedves báját, a huncut pillantásokat és az önfeledt mosolyokat adják vissza, hanem a családban lévő szeretet, melegséget és összetartást is. Talán éppen ezért van az, hogy a családi fotózások eredményeként megszülető fotókönyv tapasztalataink szerint az egyik legnépszerűbb ajándék.

 


A könyvek sarkában kell az egér mutatóval bal gombot lenyomva tartva megfogni a lehajló részt és lapozni, mintha az ujjunkkal tennénk.

20cm x 30cm- es fotókönyv

You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialize correctly.