ell1: ell2:
1: 2:
 

Fotózás menete a Manó Fotónál

A fotózás, ahogyan mi gondoljuk

Megsárgult, régi családi fényképek láttán gyakran összeszorul a szívünk. Olyan meghitt és sugárzó egy-egy ilyen fotó, hogy szinte mesél. Elmeséli nem csak egy kisgyermek és családja életét, de sokat elárul arról a korról is, amikor a fénykép készült. Törődés, odafigyelés van ezek a fényképek mögött. A fotográfus szakmai zsenialitása és a szereplők személyisége átszűrődik az elhalványodott fény-árnyékok játékán.
 
Mint a Manófotó fotósai hisszük, hogy sokan vannak olyanok, akik számára ma is fontos az egyediség és az értékek megőrzése egy - egy emléknek szánt fotón.

A fotózás menete

Játékokkal, kellékekkel és jelmezekkel felszerelt műtermünkben a család és annak legkisebb tagjai a törődést és az odafigyelést érezhetik abban a néhány órában, amit eltöltenek nálunk.
 
Ahhoz, hogy hiteles fényképek készüljenek, fontos, hogy a család, a manók és a fotós összebarátkozzanak egymással, ami gyakran hosszabb időbe telik. Amíg a gyerekek „átveszik a terepet” és felfedezik a műterem játékvilágát, addig a szülőkkel közösen kiválasztjuk az elhozott ruhácskákból vagy az általunk felkínált jelmez-repertoárból, hogy a manó melyiket vegye fel. A fotózáshoz javaslunk akár 3-4 garnitúra ruhát is otthonról magukkal hozni, hogy lehessen válogatni, próbálgatni közülük.
Ezt követően összehangoljuk a kellékeket, a háttereket és a színeket a kiválasztott ruhákkal, így lesz minden manóról készült kép egyéni és különleges. A fotózás alatt van lehetőség akár a többszöri átöltözésre is. Fényképezés közben kreatívan igyekszünk lekötni a gyerekeket, de ha elfáradnak, van idő pihenésre, ropizásra, sőt teázásra is.
 
A fotózás folyamán többször megmutatjuk a készülő képeket, hogy a szülők igényeihez igazítva tudjuk stílusunkat formálni.
Az élménygazdag, játékos fotózás után -mialatt a gyerekek különböző játékainkkal játszanak - a szülőkkel együtt kiválasztjuk a legjobb képeket, amelyeket CD-n adunk át. A képek feldolgozásához általában 4-5 munkanapra van szükségünk.
 
A manóknak kialakított csomagárak természetesen tartalmaznak szülőkkel, de akár nagyszülőkkel közös képeket, családi képeket is.

 
Amennyiben szeretnének az elkészített fotókból különböző ajándéktárgyakat, szívesen segítünk ezek kiválasztásában. „Ajándékötleteink” menüpontban láthatnak mintákat, ötleteket.
  Írj nekünk az alábbi űrlap segítségével vagy hívj a következő telefonszámon +36 70 427 0067  

Írj nekünk

1: 2:
1: 2: