ell1: ell2:
1: 2:
 

Gyermekfotózás

Huncut mosolyok, óriási kacaj, kíváncsiság, játékos pillanatok– a gyermekfotózás gyakori szereplői ezek a pozitív, szeretnivaló megnyilvánulások. A kis manók nagyon gyorsan fecseperednek, éppen ezért mindenkinek jár egy-egy jól sikerült pillanatkép, egy-egy szép, jól elkapott fénykép erről a kedves időszakról. A műtermi gyerekfotózásban tapasztalt fotósaink profi budapesti fotó stúdiónkban megörökítik a legjobb pillanatokat, csodás gyerekfotókat készítenek és mindezt fantasztikus hangulatban, stúdiónk kellemes környezetében. Egy ilyen gyermekfotózás nem csak a képek minőségében ad többet az otthon készített felvételeknél, hanem egy remek közös családi program is lehet: a kis gyerek modellek eldönthetik, hogy saját ruháikban szeretnének a fényképező elé állni, vagy szívesebben öltöznének be különféle jelmezekbe. Így a jelmezes portfolió fotózás a gyerkőcök számára mini-farsang is lehet egyben, a képekről pedig kis cowboyok, hercegnők, boszorkányok, tündérek, indiánok, medvék, vagy éppen kalózok néznek majd vissza ránk. Az eredmény pedig: csodás portfólió a gyerekekről, páratlan gyerek modell fotók.

A gyerekek fényképezése körülbelül 1,5 óráig tart a Manó Fotó professzinoális fotó stúdiójában Budapest 11. kerületében, a Bartók Béla úton. Lehetőség van arra is, hogy együtt fényképezzük a testvéreket, és készülhetnek közös fényképsorozatok a szülőkkel, nagyszülőkkel is. A gyermekfotózást 2 és 10 éves kor között ajánljuk.
 

További fotós szolgáltatásaink

Családi fotózás

Amikor férfiból és nőből örökre anya és apa lesz, attól a perctől, hogy egy új élet érkezésével a párt családdá alakította, ez lesz a legfontosabb kötelék. Nem csak kicsikkel ajánlott, a nagyobb gyermekek is élvezni fogják a szülőkkel, nagyszülőkkel készült közös családi fotózást.

Ünnepi fotózás

Az ünnepi fotózások alkalmával készült képek amellett, hogy gyönyörű emlékek, remek ajándékok lehetnek családtagoknak, barátoknak, sőt maga a fotózás nagyszerű családi kikapcsolódás, közös program is. Minden téli időszakban, műtermünkben karácsonyi sarokkal, izgalmas jelmezekkel, kiegészítőkkel, óriás mackóval várjuk a babákat, családokat.

Szülinapi fotózás

Elérkezett az első év, aztán a második, harmadik és el sem hisszük, milyen gyorsan repül az idő. Fotósaink akár műteremben, akár otthonában vagy külsős helyszínen is megörökítik a szülinapi jókedvet, vidámságot, izgalmakat. Nézzd meg azokat a babákat, gyerekeket, akik már részesültek profi szülinapi fotózásban.
  Írj nekünk az alábbi űrlap segítségével vagy hívj a következő telefonszámon +36 70 427 0067  

Írj nekünk

1: 2:
1: 2: