ell1: ell2:
1: 2:
 

Kisállattal fotózás

Mindegyikünk életében vannak olyan szerelmek, barátságok, amik állatokhoz kötődnek.  Sok családnál előfordulnak kiskedvencek, amik megszépítik a gyerekek, felnőttek mindennapjait. 

Minden gyermek vágyik háziállatra, akit játszópajtásnak tekinthet, ám az állattartás ennél többről szól: a felelősségvállalásról. Egy kétlábú vagy négylábú nagyon aranyos és kedves, de igényli a törődést, legyen bármilyen aprócska is. Nem olyan, mint egy megunt játék, amit bármikor félre lehet dobni, ha már nincs rá szükség.

Hozd el kisbarátodat: lehet az kutyus, cica, tengerimalac, hörcsög, nyuszi, papagáj, ....... akivel lefotózunk Benneteket stúdiónkban vagy akár a szabadban, hogy a kép által is a család része legyen kedvencünk.

A fotózás során készítünk sok-sok közös képet rólatok, vagy ha szeretnétek akkor csak az állatot fotózzuk.

Sem a gyermek fotózás, sem az állat fotózás nem egyszerű dolog. Fotósainknak azonban nem probléma, hogy elkapja a megfelelő pillanatokat, amik a képeken látszódva is viszatükrözzék a remek hangulatot.

Bejelentkezés és egyeztetés esetén keressen minket bizalommal! 
70/427 0067

 

További fotós szolgáltatásaink

Családi fotózás

Amikor férfiból és nőből örökre anya és apa lesz, attól a perctől, hogy egy új élet érkezésével a párt családdá alakította, ez lesz a legfontosabb kötelék. Nem csak kicsikkel ajánlott, a nagyobb gyermekek is élvezni fogják a szülőkkel, nagyszülőkkel készült közös családi fotózást.

Gyermek fotózás

"Ez mi ez?" "Ez miért? "De ez hogyan?" kérdés hegyek időszaka. Őszinte mosolyok, komisz nézések, huncut kacsintások teszik lehengerlően cukivá a gyermekeket. Profi fotósaink a gyermek fotózáson visszaadják képekbe zárva ezeket a pillanatokat.

Testvér fotózás

Egy kistestvér érkezése vagy egy szoros testvéri kötelék meghatározó élmény minden család életében. Testvér fotózásunkon a testvérek közötti érzelmes és különleges köteléket örökítjük meg, ami az egész kapcsolatukat átjárja.
  Írj nekünk az alábbi űrlap segítségével vagy hívj a következő telefonszámon +36 70 427 0067  

Írj nekünk

1: 2:
1: 2: