Kismama fotózás

Kismama fotózás


A kismama fotózásokon készített fényképek visszaadják az áldott állapotban lévő nők különleges kisugárzását: egyaránt süt róluk a boldogság, az örömteli várakozás és a végtelen harmónia. Sok nő emlékszik vissza a gyermekvárásra úgy, mint élete legszebb időszakára. A kismama fotózás pedig segít megörökíteni ezeket az egyedi és megismételhetetlen pillanatokat: jó érzés időről-időre újra elővenni a képeket, amelyek visszaidézik a babavárás minden szépségét és a felejthetetlen emlékeket. Néhány év múlva pedig már kisgyermekének is megmutathatja a kismama fotózásokon készült képeket, és elmesélheti neki, milyen is volt, mikor még a mama hasában „lakott”. Egy-egy kismama fotó kedves ajándék is lehet: örülni fog neki a leendő apuka, a nagyszülők és a barátok is.


A kismamák többségében ez alatt a csodálatos időszak alatt is felmerülnek a kételyek: vannak, akik a különleges kisugárzásuk elenére sem érzik szépnek magukat, és feszélyezheti őket a testükben végbemenő sok-sok változás. A kismama fotózás során éppen ezért maximálisan odafigyelünk rá, hogy a leendő anyuka jól érezze magát nálunk, és ellazuljon. Otthonos hangulatú műtermünkben várjuk, ahol oldott hangulatban történik a kismama fotózás, és készülnek el a leendő anyukák természetes szépségét kiemelő, igényes, műtermi fotók – különböző ruhákban, beállításokban és hátterekkel. A retusálás segítségével pedig eltüntetők az esetleges apró tökéletlenségek.


Az előre megálmodott, kitalált és jól kipróbált beállításainkon felül kollégáink nyitottak a leendő anyukák egyedi ötleteire és elképzeléseire is, a kismama fotózáson pedig akár az apukák is részt vehetnek, és persze örömmel készítünk olyan fotókat is, ahol a kistestvér boldogan öleli át az anyuka hasát. Természetesen a babavárás folyamatát is szívesen végigkísérjük – a kismama fotózás során időről időre megörökítve a pocak növekedését.