ell1: ell2:
1: 2:
 

Kismama fotózás

A kismama fotózásokon készített profi fényképek visszaadják az áldott állapotban lévő nők különleges kisugárzását: egyaránt süt róluk a boldogság, az örömteli várakozás és a végtelen harmónia. Sok nő emlékszik vissza a gyermekvárásra úgy, mint élete legszebb időszakára. A kismama fotózás pedig segít megörökíteni ezeket az egyedi és megismételhetetlen pillanatokat kellemes műtermi környezetben: jó érzés időről-időre újra elővenni a képeket, amelyek visszaidézik a babavárás minden szépségét és a felejthetetlen emlékeket. Néhány év múlva pedig már kisgyermekének is megmutathatja a kismama fotózásokon készült képeket, és elmesélheti neki, milyen is volt, mikor még a mama hasában „lakott”. Egy-egy kismama fotó kedves ajándék is lehet: örülni fog neki a leendő apuka, a nagyszülők és a barátok is.

A kismamák többségében ez alatt a csodálatos időszak alatt is felmerülnek a kételyek: vannak, akik a különleges kisugárzásuk elenére sem érzik szépnek magukat, és feszélyezheti őket a testükben végbemenő sok-sok változás. A  budapesti kismama fotózás során éppen ezért profi fotósaink maximálisan odafigyelnek rá, hogy a leendő anyuka jól érezze magát nálunk, és ellazuljon a Bartók Béla utcai fotóstúdiónkban. Otthonos hangulatú műtermünkben várjuk, ahol oldott hangulatban történik a kismama fotózás, és készülnek el a leendő anyukák természetes szépségét kiemelő, igényes, műtermi fotók – különböző ruhákban, beállításokban és hátterekkel. A retusálás segítségével pedig eltüntethetők az esetleges apró tökéletlenségek.

Az előre megálmodott, kitalált és jól kipróbált beállításainkon felül  profi kollégáink nyitottak a leendő anyukák egyedi ötleteire és elképzeléseire is, a  11. kerületi  stúdiófotózáson pedig akár az apukák is részt vehetnek, és persze örömmel készítünk olyan fotókat is, ahol a kistestvér boldogan öleli át az anyuka hasát. Természetesen a babavárás folyamatát is szívesen végigkísérjük – a kismama fotózás során időről időre megörökítve a pocak növekedését.
 

További fotós szolgáltatásaink

Várandós sorozat

A budapesti stúdiónkban készült profi várandós sorozat a legmeghatározóbb időszakot örökíti meg egy nő életében. Leendő édesanyaként a várandós fotózáson készült fényképek lehetnek az első közös emlékeid csöppségeddel.

Újszülött fotózás

A gyermek születése után készült fotók mindenki arcára mosolyt csalnak. Az Újszülött fotózásra legalkalmasabb idő a születés utáni 5-14. nap. Az újszülött babák minden apró vonásának tökéletessége az, amitől ezek a fotók annyira csodálatosak lesznek.

Baba fotózás

A babák 1-2 éve között a legintenzívebb a szülő és gyermek kapcsolat. Hihetetlen izgalmas napokban lehet részünk. A forgolódások, az első lábra állások, az első lépések, az első szavak, a nagy nevetések és krokodik könnyek,... A babákkal töltött minden perc egy csoda, a baba fotózás során ezeket az emlékeket őrizzük meg Neked.
  Írj nekünk az alábbi űrlap segítségével vagy hívj a következő telefonszámon +36 70 427 0067  

Írj nekünk

1: 2:
1: 2: