ell1: ell2:
1: 2:
 

Legcukibb jelmezek

Minden évben eljön az a különleges időszak februárban, amikor a gyerkőcök kedvenc jelmezükbe bújhatnak. Míg a gyerekek lelkesednek a farsangért, addig a szülőknek az éjszakába nyúló varrás, vágás és ragasztgatás jut róla eszükbe.
Néhány cuki és kreatív  jelmezzel az ötletelés terhét szeretnénk levenni a szülők válláról.

Szuperhős jelmezek

Gyermekünk kedvenc meseszereplőjével biztos nem lövünk mellé! Manapság már rengeteg rajzfilm közül választhatunk,  amelyek szereplői remek jelmezötletként szolgálhatnak a farsangi időszakban.

Az állatvilág apraja-nagyja

Azok a szülők se keseregjenek, akiknek idén nincs elég idejük bonyolult jelmezek elkészítésével bíbelődni. A hagyományos cica, katicabogár vagy csigabiga  jelmezeket könnyen elkészíthetjük akár pár órácska alatt is, és a siker garantált lesz. Gyermekünk kedvenc állata bármelyik évben remek választás lehet.
  
 

A rend kis őrei

Rengeteg lurkóval találkozhatunk, akik már egészen kis koruk óta rajonganak egy-egy foglalkozásért. Készítsünk gyermekünk számára rendőr, tűzoltó, tudós,  űrhajós vagy akár kalóz jelmezt! Az eredmény mindenkit el fog bűvölni, és aranyos emléke lehet a családi fotóalbumnak is.

Egyedi, ötletes jelmezek

A kreatívabb szülők biztos találkoztak már az évek során kartonból készült farsangi jelmezekkel. A karton nem csak az egyik legolcsóbb alapanyag, de sok  lehetőséget is rejt magában. Kartondobozból rengeteg izgalmas formát készíthetünk, amelyeket festékkel, temperával, színes papírokkal és textil darabokkal  tehetünk még izgalmasabbá. Egy papírdoboz segítségével gyermekünkből könnyedén dinoszauruszt, denevért  vagy akár lovagot is varázsolhatunk.
 
Bármilyen jelmez készítése mellett is döntünk, az eredményt gyermekünk teszi majd elragadóvá, hiszen a farsang a copfos pici katicákról és a hősies parányi lovagokról szól.  
A Manó Fotó jelmezes fotózása a farsangi előkészületek színes kavalkádját varázsolja elénk a bájos kiscicákkal, vakmerő szuperhősökkel és ellenálhatatlan mosolyokkal. Mi is lehetne a családi fotóalbum legédesebb fényképe, ha nem az apróságokról készült, vidám és bájos farsangi fotó az Óperenciás-tengeren túlról?
  Írj nekünk az alábbi űrlap segítségével vagy hívj a következő telefonszámon +36 70 427 0067  

Írj nekünk

1: 2:
1: 2: