ell1: ell2:
1: 2:
 

Mivel töltsük el a szünidőt?

Minden családot foglalkoztat a gondolta, hogy mivel töltsék ki a szünidőt. A kisebb, óvodás gyerekeknél július közepéig megoldható az óvodai felügyelet, aztán nagy fejtörést okoz, hogy miként vigyázzunk manónkra, mivel foglaljuk le őt a nyáron..

A nagyobb gyerek otthon hamar unatkozni kezd, és ilyenkor a szülőn a sor, hogy megfelelő programot biz­tosítson számára. Ez komoly kihívás!

Tartalmas szabadidő!

Nagyon fontosnak tartjuk, hogy akárhogy is döntünk, akármilyen módon is sikerül megoldanunk a nyarat, a manók mindenképp hasznosan, és élvezetesen tölthessék el a nyári szabadidőt. Nagyszülők segítségével és táborok beiktatásával is színesíthetjük a szünidőt, de apa és anya is örülhet a gyerekek közelségének. A tartalmas és hasznos szabadság része lehet sok szabadtéri program, felkereshetjük a tematikus játszótereket, csúszdapályákat, Margitszigetet és a Kopaszi gát vízparti sétányát. Ám ilyenkor beleilleszthetjük a közös időbe akár egy múzeum, akár egy érdekes könyvtár meglátogatását. 

Mamák és papák bevetésen!

A gyerekek nyaralása a mamánál és papánál egy megszokott nyári elfoglaltság. Ilyenkor hosszabb időt is tölthetnek együtt az unokákkal, de érdemes az ott tartózkodás időpontját és feltételeit időben megbeszélni, hogy mindenki jól érezze magát! Mindenképp lássuk el tanácsokkal a nagyszülőket és minden fontos holmit pakoljunk be a gyerkőcöknek.

Közös családi nyaralás

A közös családi nyaralás kiemelkedő fénypontja lehet a nyárnak. A szerencsésebbek elutaznak hosszabb időre, belföldre vagy épp külföldre, de akinek nem sikerül, az se keseredjen el. A gyermek számára a nyaralás nem feltétlenül szól az elutazásról. Érdemes mókás, élmény dús ötletekkel feldobni az együtt eltöltött időt. Kirándulni a közelben, elmenni a Balatonhoz, kimozdulni otthonról.

Tudtátok például, hogy Budapesttől északra, 45 km-re fekszik Vácrátót és itt található Magyarország legnagyobb és legismertebb botanikai gyűjteménye, a Vácrátóti Botanikus Kert?

A vízimádó családoknak érdemes tengerpartot vagy tópartot megcélozni, de sokan kedvelik a kirándulós, sétálós, városnézős nyaralásokat. A gyerekek igényeit figyelembe véve alakítsuk ki a programot!

Táborozzunk!

Bátran kutassunk a különböző táborok kínálatában, érdemes alaposan átgondolni és a gyermekkel is megbeszélni, hogy milyen jellegű tábort választunk. Az igazán jó tábor általában megbízható és jól bejáratott és a táborvezetők is szakmai tapasztalattal rendelkeznek.

A sport-és kézműves táborok mellett nagyon különleges táborokkal is találkozhatunk. Kalandpróba táborok, Zoo tábor az Állatkertben, Divat és Stílus tábor kislányoknak, művészeti táborok hatalmas választéka várja a manókat egy kis kikapcsolódásra.

Töltsünk minél több időt együtt!

A gyerekek nyáron azokkal a dolgokkal foglalkozhatnak, amihez igazán kedvük van, amire év közben kevesebb idejük van. Ilyenkor érdemes beiktatni közös programokat, maradandó élményeket, melyet a család együtt él át. A közös főzés és sütés is remek móka! Készítsétek el együtt az ebédet, a nagyobb gyerek akár maguk is tudnak csemegét készíteni. Kreatív időtöltséként lehet akár közösen írni dalokat, meséket, vagy kicsi színdarabokat. Ha mozgásra vágynak a gyerekek, rendezzetek sportversenyeket barátokkal, ügyességi pályákat is felállíthattok a kertben, a ház előtt.

Egy szabadtéri fotózás is remek móka lehet! Egy közösen eltöltött délelőtt vagy délután, ami alatt sok játék, meghitt pillanatok és sok bolondozás is belefér.

A szabadtéri fotózások helyszínére mi is szívesen adunk tippeket, tanácsokat tapasztalataink alapján, ám a családok maguk is kiválaszthatják. A helyszín lehet egy hangulatos park, folyópart, sétány, ám a saját kertünk is megfelelő lehet, ha nem szívesen mozdulunk ki! Ha profi képek készülnek a családról, használjuk fel a képeket és csináljunk családi fotómontázsokat, albumokat, amiket kreatív ötletekkel díszíthetünk közösen.

A stúdióban készült képek sajátos hangulatát is nagyon szeretjük, ám a természetes fény és a környezet igazi csodákat képes kihozni egy-egy fotósorozatból! Érdemes kipróbálni!
  Írj nekünk az alábbi űrlap segítségével vagy hívj a következő telefonszámon +36 70 427 0067  

Írj nekünk

1: 2:
1: 2: