ell1: ell2:
1: 2:
 

Óvodai fotózás

Óvodai fotózás másképp (vagy sémák nélkül)

Óvodáknak, bölcsődéknek, napköziknek, családi otthonoknak, alsó tagozatos osztályoknak-

A hagyományos óvodai fotózás ma már erősen idejétmúlt: a fotósok futószalagszerűen kattogtatják a fényképezőt, a gyerekek feszengenek abban az 1-2 percben, ami rájuk jut, az eredmény pedig legtöbbször a tipikus, egy kaptafára készült ovi fotó. Nem is csoda, hogy sok óvoda és szülő már csak rutinból, de nem túl nagy örömmel veszi igénybe ezt a szolgáltatást. De miért is kellene itt leragadni, ha az óvodai fotózás történhet egészen másképp is?

Mi a Manó Fotónál az élménydús és minőségi óvodai fotózás mellett tettük le a voksunkat. Az alábbi módszereinknek köszönhetően ötletes, szinte műtermi minőségű, és a kicsik egyéniségét bemutató ovi fotók készülnek:

Minden gyerkőcre 15-20 percet szánunk. Ez elég idő arra, hogy a visszahúzódóbbak kicsik is megnyíljanak, és a személyiségükhöz illő ovi fotók szülessenek. Ráadásul így van idő arra is, hogy többféle beállításban, többféle ruhában vagy jelmezben is készüljenek képek (általában kétszeri átöltözésre van lehetőség). A fentiek miatt eleve csak olyan bölcsődékben, ovikban és napközi otthonokban vállalunk fotózást, ahol nem bánják, ha egy délelőtt alatt csak  14-16 gyerkőcről készülnek képek.

Az óvodai fotózásra egész kis kelléktárat viszünk magunkkal, sokféle játék, kiegészítők (kalapok, sálak, bőröndök, virágok…) és jelmez közül választhatnak a gyerekek (a katicajelmeztől kezdve, a kalóz szerkón át egészen a királykisasszony csipkés ruhájáig lesz minden) – többek között ennek köszönhető az ovi fotóink nagy változatossága.

Az óvodai fotózás során gyakorlatilag műtermi minőségű fényképek születnek, a fényképezőgép mellett műtermi felszereléseinket is visszük magunkkal.

Szolgáltatásunkat egyaránt ajánljuk óvodáknak, bölcsődéknek, napköziknek, családi otthonoknak, és alsó tagozatos osztályoknak is! Ovi fotó szolgáltatásunkkal kapcsolatban szeretettel várjuk kérdéseiket, illetve megrendelésüket, kérje árajánlatunkat!

Amennyiben a Karácsony előtti időszakra szeretnének óvodai fotózást kérni, akkor kérjük, ezt a lehető legkorábban jelezzék felénk!


Németh Erika

Tel.: 70 / 427 00 67
Email: info@manofoto.hu
                                             

Miksa óvodában készült fotói

Miksa ovis fényképek

Patrícia ovis fotósorozata

Elenea és kistesója az oviban

Sáráról készült óvodai fényképek

Rabán és Zimra az oviban

Gábor óvodai fotói 

  Írj nekünk az alábbi űrlap segítségével vagy hívj a következő telefonszámon +36 70 427 0067  

Írj nekünk

1: 2:
1: 2: