ell1: ell2:
1: 2:
 

Óvodai fotózás

Óvodai fotózás másképp (vagy sémák nélkül)

Óvodáknak, bölcsődéknek, napköziknek, családi napköziknek, alsó tagozatos osztályoknak-

A hagyományos óvodai fotózás ma már erősen idejétmúlt: a fotósok futószalagszerűen kattogtatják a fényképezőt, a gyerekek feszengenek abban az 1-2 percben, ami rájuk jut, az eredmény pedig legtöbbször a tipikus, egy kaptafára készült ovi fotó. Nem is csoda, hogy sok óvoda és szülő már csak rutinból, de nem túl nagy örömmel veszi igénybe ezt a szolgáltatást. De miért is kellene itt leragadni, ha az óvodai fotózás történhet egészen másképp is?

Mi a Manó Fotónál az élménydús és minőségi óvodai fotózás mellett tettük le a voksunkat. Az alábbi módszereinknek köszönhetően ötletes, szinte műtermi minőségű, és a kicsik egyéniségét bemutató ovi fotók készülnek:

Minden gyerkőcre 10-15 percet szánunk. Ez elég idő arra, hogy a visszahúzódóbbak kicsik is megnyíljanak, és a személyiségükhöz illő ovi fotók szülessenek. Ráadásul így van idő arra is, hogy többféle beállításban, többféle kellékkel is készüljenek képek. A fentiek miatt eleve csak olyan ovikban és napközi otthonokban vállalunk fotózást, ahol nem bánják, ha egy délelőtt alatt maximum  16-18 gyerkőcről készülnek képek.

Az óvodai fotózásra egész kis kelléktárat viszünk magunkkal, sokféle kiegészítőket: vintage fapad, kalapok, sálak, bőröndök, virágok, csipke ernyők, vagány bőr dzsekik közül választhatnak a gyerekek, többek között ennek köszönhető az ovi fotóink nagy változatossága.

Az óvodai fotózás során gyakorlatilag műtermi minőségű fényképek születnek, a fényképezőgép mellett műtermi felszereléseinket is visszük magunkkal.

Szolgáltatásunkat egyaránt ajánljuk óvodáknak, bölcsődéknek, napköziknek, családi otthonoknak, és alsó tagozatos osztályoknak is! Ovi fotó szolgáltatásunkkal kapcsolatban szeretettel várjuk kérdéseiket, illetve megrendelésüket, kérje árajánlatunkat!

Amennyiben szeretnének Karácsony hangulatú óvodai fotózást kérni, akkor kérjük, ezt a lehető legkorábban jelezzék felénk, mivel november - december egy kiemelkedő időszak az ovi fotózásban is.

Áraink: 
digitális képek: 6.000 ft/ 10 db retusál fénykép, minden további kép 450 Ft
papírkép: 10x15 méret 450 ft, 20x30 990Ft


Németh Erika

Tel.: 70 / 427 00 67
Email: info@manofoto.hu
 

Patrícia ovis fotósorozata

Elenea és kistesója az oviban

Miksa óvodában készült fotói

Sáráról készült óvodai fényképek

 

További fotós szolgáltatásaink

Családi fotózás

Amikor férfiból és nőből örökre anya és apa lesz, attól a perctől, hogy egy új élet érkezésével a párt családdá alakította, ez lesz a legfontosabb kötelék. Nem csak kicsikkel ajánlott, a nagyobb gyermekek is élvezni fogják a szülőkkel, nagyszülőkkel készült közös családi fotózást.

Ünnepi fotózás

Az ünnepi fotózások alkalmával készült képek amellett, hogy gyönyörű emlékek, remek ajándékok lehetnek családtagoknak, barátoknak, sőt maga a fotózás nagyszerű családi kikapcsolódás, közös program is. Minden téli időszakban, műtermünkben karácsonyi sarokkal, izgalmas jelmezekkel, kiegészítőkkel, óriás mackóval várjuk a babákat, családokat.

Gyermek fotózás

"Ez mi ez?" "Ez miért? "De ez hogyan?" kérdés hegyek időszaka. Őszinte mosolyok, komisz nézések, huncut kacsintások teszik lehengerlően cukivá a gyermekeket. Profi fotósaink a gyermek fotózáson visszaadják képekbe zárva ezeket a pillanatokat.
  Írj nekünk az alábbi űrlap segítségével vagy hívj a következő telefonszámon +36 70 427 0067  

Írj nekünk

1: 2:
1: 2: