ell1: ell2:
1: 2:
 

Óvodai fotózás

Óvodai fotózás másképp (vagy sémák nélkül)

Óvodáknak, bölcsődéknek, napköziknek, családi napköziknek, alsó tagozatos osztályoknak-

A hagyományos óvodai fotózás ma már erősen idejétmúlt: a fotósok futószalagszerűen kattogtatják a fényképezőt, a gyerekek feszengenek abban az 1-2 percben, ami rájuk jut, az eredmény pedig legtöbbször a tipikus, egy kaptafára készült ovi fotó. Nem is csoda, hogy sok óvoda és szülő már csak rutinból, de nem túl nagy örömmel veszi igénybe ezt a szolgáltatást. De miért is kellene itt leragadni, ha az óvodai fotózás történhet egészen másképp is?

Mi a Manó Fotónál az élménydús és minőségi óvodai fotózás mellett tettük le a voksunkat. Az alábbi módszereinknek köszönhetően ötletes, szinte műtermi minőségű, és a kicsik egyéniségét bemutató ovi fotók készülnek:

Minden gyerkőcre 15-20 percet szánunk. Ez elég idő arra, hogy a visszahúzódóbbak kicsik is megnyíljanak, és a személyiségükhöz illő ovi fotók szülessenek. Ráadásul így van idő arra is, hogy többféle beállításban, többféle ruhában vagy jelmezben is készüljenek képek (általában kétszeri átöltözésre van lehetőség). A fentiek miatt eleve csak olyan ovikban és napközi otthonokban vállalunk fotózást, ahol nem bánják, ha egy délelőtt alatt maximum  14-15 gyerkőcről készülnek képek.

Az óvodai fotózásra egész kis kelléktárat viszünk magunkkal, sokféle kiegészítőket: vintage fapad, kalapok, sálak, bőröndök, virágok, csipke ernyők, vagány bőr dzsekik közül választhatnak a gyerekek, többek között ennek köszönhető az ovi fotóink nagy változatossága.

Az óvodai fotózás során gyakorlatilag műtermi minőségű fényképek születnek, a fényképezőgép mellett műtermi felszereléseinket is visszük magunkkal.

Szolgáltatásunkat egyaránt ajánljuk óvodáknak, bölcsődéknek, napköziknek, családi otthonoknak, és alsó tagozatos osztályoknak is! Ovi fotó szolgáltatásunkkal kapcsolatban szeretettel várjuk kérdéseiket, illetve megrendelésüket, kérje árajánlatunkat!

Amennyiben szeretnének Karácsony hangulatú óvodai fotózást kérni, akkor kérjük, ezt a lehető legkorábban jelezzék felénk, mivel november - decemberben nem tudunk vállalni. Az ünnepi képeket októberben szeretnénk elkészíteni az ovikban!


Németh Erika

Tel.: 70 / 427 00 67
Email: info@manofoto.hu
 

Patrícia ovis fotósorozata

Elenea és kistesója az oviban

Miksa óvodában készült fotói

Sáráról készült óvodai fényképek

  Írj nekünk az alábbi űrlap segítségével vagy hívj a következő telefonszámon +36 70 427 0067  

Írj nekünk

1: 2:
1: 2: