ell1: ell2:
1: 2:
 

Rendezvény fotózás

Gyerek fotózás rendezvényeken

A gyerekeknek szervezett rendezvényeken vannak igazán elemükben csemetéink: kúsznak-másznak, rohangálnak, kipróbálják az izgalmas programokat az arcfestéstől kezdve a kézműves programokon át egészen a lufi hajtogatásig. Lehet nem megörökíteni ezeket a vidám pillanatokat? Lehet, de nem érdemes. A rendezvényeken történő gyerek fotózás szolgáltatásunk célja, hogy igazán jó minőségű fotók szülessenek a kicsik talán legboldogabb pillanatairól.

A gyermek fotózás igazi kihívásokat rejt magában: nem egyszerű elkapni a legjobb pillanatokat, ráadásul úgy, hogy a fotók jól adják vissza a hangulatot. Tapasztalt fotósainknak köszönhetően mindez nem probléma: a gyerek fotózásokon olyan profi fényképeket készítenek, amelyek nagyon jól adják vissza az eredeti hangulatot, gyakorlatilag olyan minőségű képeket készítünk gyermekéről, mint amilyeneket a magazinokban láthat.

Gyerek rendezvény fotózást egyaránt vállalunk az Ön otthonában, játszóházakban, vendéglátóegységek különtermeiben és egyéb budapesti és vidéki helyszíneken is (vidéki rendezvényeknél azonban kiszállási költséget számítunk fel). Az elkészült fényképeket CD-n adjuk át Önöknek, általában 60-80 profi minőségű kép készül el egy-egy rendezvényen. Igény esetén bohócot, arcfestőt, kültéri gyerek rendezvény esetén pedig légvárat is tudunk magunkkal vinni.
 
  Írj nekünk az alábbi űrlap segítségével vagy hívj a következő telefonszámon +36 70 427 0067  

Írj nekünk

1: 2:
1: 2: