ell1: ell2:
1: 2:
 

A Manó fotóról

A Manó Fotó szemlélete

Volt idő, mikor a portréfotózásnak komoly rangja volt. Ünnepnapnak számított egy műteremben töltött délután. Igazi szakemberek valódi műalkotásokká varázsolták a mindennapi emberekről készült fényképeket. Az egykori igényesség szerencsére ma újra jellemző a világban. Ki ne akarna a szokásos családi fotók mellett megőrizni a múltnak egy-egy kitűnő minőségű, valóban egyedi, a hagyományos értékeket magán viselő fotósorozaton? Újra vannak remekül felszerelt műtermekben dolgozó professzionális mesteremberek. A Manó Fotó munkatársai hiszik, hogy ma is él az igény az egyedire, a sajátosra, a mértékadóra...
 
Műtermünkben a család legkisebb tagjai néhány órára visszarepülhetnek az időben, mesevilágokban kalandozhatnak, vagy egyszerűen csak az általuk elképzelt világban tehetnek egy feledhetetlen utazást. Az előre megálmodott, kitalált és jól kipróbált beállításainkon felül fotós kollégáink természetesen nyitottak egyedi ötletekre.

Képzelj el bármilyen hajmeresztő ötletet és mi megvalósítjuk azokat! Jöjj el hozzánk, hogy kiválaszthasd albumainkból a Neked leginkább tetsző beállításokat, hozd el hozzánk csemetéidet, töltsünk együtt egy jóhangulatú fotózást, hogy Ti is érezhessétek, amit őseink érezhettek!

Mi egyet biztosan ígérhetünk: A JOBBIK ARCODAT MUTATJUK!

 Németh Erika

"Évekkel ezelőtt, az akkor 3 éves lányomat láthattam hófehér tüllszoknyában, hófehér angyal szárnyakkal, csillogó, hatalmas gesztenyebarna szemeivel angyalként rám nézni... Egy csoda volt. Az én lányom!
Az akkor 6 éves fiam, mint száz évvel ezelőtti vidéki úri fiú cipelte a kopott bőröndjét, miközben huncut, de mégis vagány mosollyal nézett rám... A nézése rabul ejtett. Az én fiam!
Mindannyian egy álomvilágba kerültünk, egy álomvilágba, amely mindhármunkat magával ragadott. Én büszke anyukaként csak csodáltam őket... Tudtam, hogy ezt az érzést minden anyukának, minden apukának éreznie kell! Szeretném, ha egyszer mindenki láthatná az ő kicsi, féltett manóját egy ilyen álomvilágban!
Ezért hoztam létre egy régi álmomat, a Manó Fotó stúdiót..."

 


Stúdiónk

Stúdiónkban többen dolgozunk együtt, akik egytől-egyig gyerekek között érzzük jól magukat. Fiatal, képzett, tapasztalt lány és fiú fotósaink segítségével a gyerekek hamar feloldódnak a fényképezőgép előtt, így könnyedén lehet kedves, bájos képeket készíteni a manókról, családokról, kismamákról. Fotózás közben van idő pihenni, játszani akár, ha elfáradnak a gyerekek, mivel a legfontosabb, hogy jól érezzék magukat nálunk, hogy sikeres fényképeket tudjunk készíteni.

Na ez az a hely, ahol lehet ropizni, szörpizni, szőnyegen hemperegni! Mikor beköltöztünk a lakásba, berendezkedésünk fő szempontja volt, hogy otthonos légkört teremtsünk. Biztosak vagyunk benne, hogy ez sikerült, mivel mindenki, aki eljön hozzánk remekül érzi magát. Majd meglátod!
 
Nézz körül stúdiónkban egy jó hangulatú fotózás werkfilm segítségével:

 

 

 
  Írj nekünk az alábbi űrlap segítségével vagy hívj a következő telefonszámon +36 70 427 0067  

Írj nekünk

1: 2:
1: 2: