ell1: ell2:
1: 2:
 

Szabadban gyerek fotózás

 
Melyik gyermek ne szeretne a szabadban rosszalkodni és melyik csöppség ne élvezné mikor odakint játszhat. A kültéri fotózás ezt a sajátos élményt adja meg gyermekünk számára. Minél közelebb vagyunk a természethez, annál szabadabbnak és boldogabbnak érezzük magunkat, mind lélekben, mind pedig közérzetben. Főleg ha egy  mindig csintalan és huncutságon gondolkodó állandóan izgő-mozgó kisgyermekről van szó. A szabadban készült gyerek fotók elkészítésénél az a legfőbb cél, hogy a gyerekkor gondtalan, játékkal teli pillanatait örökítsük meg egy szabadon választott vagy általunk ajánlott helyszínen.

A szabadtéri gyerek fotózásunkon nincsenek zord stúdiók, zavaró vakuk vagy fix helyszínek.  Csak vidám hangulat, játékosság, sok-sok kellék,napsütés és a természet adta szabadság, amit a kültéri helyszínen készült fényképek is hűen tükröznek. A kinti fotózás során megadjuk a gyerkőcök számára azt a lehetőséget, hogy igazán feloldódjanak a kamerák előtt és önmaguk lehessenek. Kültéri sorozatunk során az önfeledten játszó  gyerekek vidám oldalát kaphatjuk le illetve igazán spontán és őszinte fotókat készíthetünk.
 

További fotós szolgáltatásaink

Felnőtt fotózás

Egy műtermi fotózás többre képes, mint hinnéd. A napi rutin, a feladatok, a megfelelés sokszor nyúzottá varázsolhat, de hidd el a felnőtt fotózáson mi megmutatjuk Neked, hogy mi rejlik benned, hogy milyen szép és kívánatos vagy!

Kisállattal fotózás

Hozd el kisbarátodat: lehet az kutyus, cica, tengerimalac, hörcsög, nyuszi, papagáj, ....... akivel lefotózunk Benneteket stúdiónkban vagy akár a szabadban, hogy a kép által is a család része legyen kedvencünk.

Kismama fotózás

Kedves várandós kismamák, gondolom mindenki egyetért abban, hogy a babavárás időszaka életünk legszebb időszakai közé tartozik. A Kismama fotózás alkalmával megmutatjuk milyen gyönyörű és sugárzó vagy!
  Írj nekünk az alábbi űrlap segítségével vagy hívj a következő telefonszámon +36 70 427 0067  

Írj nekünk

1: 2:
1: 2: