ell1: ell2:
1: 2:
 

Sztár kismama fotók

Kismamák, nagy pocakkal, férfi szemmel…

Áldott fotózás? Nőiesség. Szexisség. Érzékiség. Miért gondolja minden kismama azt, hogy a pocaklakók növekedésével mindezt félre kell tenni? Na, nem. Mi férfiak eláruljuk, ez a szemlélet már rég nem menő.
 
Lehet, hogy néhány évvel ezelőtt egy kismama láttán, a nőies szó volt az utolsó, amely társadalmunk eszébe jutott. A „női forradalom” eredményeként azonban, nem csak a vezetői székekbe ülhetett bele már a gyengébbik nem képviselője, hanem azt is elérte, hogy egy nagy pocak láttán azt mondjuk, szexi. A médiának valószínűleg nagy szerepe volt ebben, hiszen általában az a trendi, amit a sztárok képviselnek. Gyönyörű szexis ruhák, sejtelmes érzéki fotó sorozatok, titokzatos meztelenség. Csodálatos kismama képek ezrei a világhálón. A férfiak legnagyobb örömére.
 
Britney Spears. Demi Moore. Christina Aguilera. Mi a közös? Ők vállalták gömbölyded pocakjuk, áldott időszakuk érzékiségét. De még hogy. Szexi fotókkal, nyíltan. Csak mert egy kismama is lehet gyönyörű és csábító. Sőt.


 
Nincs ruhám. Híztam. Inkább otthon maradok. Terhes terhek? Nem menő. Csak egy kicsi odafigyelés, és egy kismama dögösebb, nőiesebb, mint bármelyik csaj a zene tévén. Készíts te is egy fotósorozatot a párodnak, vegyél fel egy szexis fehérneműt, és tuti rád gerjed életed férfija.
Dagadó keblek, gömbölyű pocak, sugárzó tekintet. Angelina Jolie a legszexisebb kismama, akit Hollywood látott idáig. És a karrier fogaskereke sem állt le.
 
 
De ha még mindig bizonytalan vagy és szükséged lenne egy kis „noszogatásra”, kattints a kismama fotózás menüpontra és kukkold meg nálunk a legbátrabbakat. Legyél Te a Manó Fotó sztárja!
  Írj nekünk az alábbi űrlap segítségével vagy hívj a következő telefonszámon +36 70 427 0067  

Írj nekünk

1: 2:
1: 2: