ell1: ell2:
1: 2:
 

Hasson ránk a márkakultusz?

A sztárvilágban számtalan pici babát és gyermeket látni, akiket a szüleik már egészen aprócska koruktól a legmenőbb és legdivatosabb ruhákba öltöztetnek és ez sokaknak bizony nem igazán tetszik. Több alkalommal láttuk például Kim Kardashian kislányát, North Westet talpig feketében, de Katie Holmes lánya, Suri is felháborodást keltett háromévesen magas sarkú cipőjében.
Az ésszerűség határain belül, sok szeretettel és türelemmel, természetesen extrém kiadások nélkül, a divat segítségével jó ízlésű felnőtté nevelhetjük gyermekünket.

Márkakultusz már babakorban?

Szülőként mindenképp hagynunk kell, hogy a kicsik saját tempójukban fedezzék fel a divatot. Kicsi korban a praktikum és a kényelem a fő szempont. Persze egy kisbabás édesanya szívesen és örömmel öltözteti kicsijét, hisz milyen nagy öröm egy csinos kis ruhácskában lefotózni kincsünket! Az esztétikum mellett figyeljünk arra, hogy a gyerekek ruhásszekrénye tiszta és rendezett legyen. Ezzel együtt a színek elsajátításában is segítségünkre lehet a ruhatár.

Érdemes a divattal foglalkozni?

Gyermekünk divat iránti fogékonyságát, stílusérzékét már egészen kicsi korban fejleszthetjük. Nem javasolt túlzásba esni, de megfelelő iránymutatással ügyesen alakíthatjuk ki a kicsik későbbi ízlését. Mivel a gyermekkor sok szempontból meghatározó, az sem mindegy, hogy a manók milyen vizuális ingerek között szocializálódnak. Gyermekünk készségét bizony ezen a téren is fejleszthetjük tudatosan. Gyermekünk ruhatárának kialakításakor érdemes néhány alapszabályt figyelembe vennünk.

Nem biztos, hogy a legdrágább holmik a legpraktikusabbak. A lényeg a kreativitás és az ésszerűség. Egy jól összeállított ruhatárban a gyermek akár egyedül is kibontakozhat, ha nagyobbacska már hagyhatjuk önállóan öltözni, saját egyéniségét kifejezni, miközben mi alternatívákat kínálunk számára.

Mit vegyünk fel fotózásra?

Ha ellátogattok hozzánk egy baba vagy családi fotózásra, érdemes ruhák terén az egyszerűségre törekedni, néhány kedves kiegészítő azonban feldobhatja a képeket. Kislányoknak egy színes, habos szoknya, kedves hajpánt, tündéri kiscipő remek választás. A kisfiúk öltöztetésében is elszabadulhat a fantáziánk, kis vagány kalapok, sapkák és izgalmas minták is szóba jöhetnek.

A családi képeknél minden esetben arra bíztatjuk a szülőket, hogy törekedjenek harmóniára. Az összeillő felsők, farmerek, esetleg egy vagány tornacipő is nagyon jól mutat a képeken. Olyan család is járt már nálunk, akik a kockás ing kedves látványával játszottak.

Több tanácsot olvashattok még blogunkban! Szívesen segítünk az öltözék kiválasztásában is, forduljatok hozzánk bátran!
 
  Írj nekünk az alábbi űrlap segítségével vagy hívj a következő telefonszámon +36 70 427 0067  

Írj nekünk

1: 2:
1: 2: