ell1: ell2:
1: 2:
 

A szülinapi fotózás fortélyai!

A születésnap mindenki életében fontos ünnep. Ezen a napon nem csak a babák, gyermekek ünnepelnek, hanem az édesanyák is. Egyre több hírt látunk arról a közösségi oldalakon is, hogy ismert emberek, híres színészek és zenészek, miként ünneplik kicsi és nagyobbacska gyermekük szülinapját.

Egy-egy jól elkapott pillanat nagyon megható, gondoljunk akár Kim Kardashian pici lányának színes, emeletes tortájára!

Akár a ti kismanótokról is készülhet profi szülinapos fotó!


Ide a tortával!

A szülinapi sorozat helyszíne lehet saját otthonunk, kertünk, egy szabadtéri piknik környezete vagy akár egy játszóház is. Ilyen esetekben a természetes fények és az adottságok adnak egy alaphangulatot a képeknek. Ha a szülinapi fotózásra stúdióban kerül sor, akkor sem szabad megfeledkezni a tortáról! A sütis, maszatolós képek nálunk a Manó Fotóban nem maradnak el! Tündéri sorozat készíthető a gyertyafújástól az önálló torta evésig a babákról.

Első szülinap, különleges ünnep!

A baba első szülinapja különleges ünnep anyának és babának egyaránt. Kicsi manónk első gyertyája, első zsúrja csodás emlék. Érdemes megbízni szakembert, aki megörökíti a pillanatokat. Ha segítségünkre van az ünneplés alatt egy fotós, nem nekünk kell bíbelődni a fényképezőgéppel és tudunk a kicsire figyelni.

Remek alkalom a zsúr arra is, hogy családi csoportképek, nagymamis és nagypapás fotók, valamint baba portrék szülessenek. A kert, a virágok és a szabadtéri környezet alkalmas arra is, hogy háziállatunk is szerepeljen a képeken. Nincs is aranyosabb, mint egy kuytusos vagy cicás fotó!

Ovis barátok gyűrűjében!

Az ovis gyerekek életében nagy esemény az a születésnap, amikor meghívhatják kis barátaikat. Minden apróság örömmel készül a zsúrjára, tervezgeti a dekorációt és mesél arról, milyen tortát szeretne. Anyának és apának amúgy is sok dolga van egy ilyen alkalom előkészítésekor és lezajlásakor. És a többi szülő is örömmel fogja fogadni a fotós képeit, abban biztosak vagyunk!

Születésnapi ajánlatunkat itt tudjátok megnézni!
 
  Írj nekünk az alábbi űrlap segítségével vagy hívj a következő telefonszámon +36 70 427 0067  

Írj nekünk

1: 2:
1: 2: