ell1: ell2:
1: 2:
 

Szülinapi fotózás

A gyerkőcök szülinapja évről évre hatalmas élmény nem csak a gyerekek, hanem az egész család számára.  Minden évben sok-sok feladat szervezése hárul a szülőkre egy szülinapi zsúr megtervezésekor – fotózásunk ezt a terhet veszi le a szülők válláról és teszi még felejthetetlenebbé gyermekeik ünneplését.
Szülinapi fotózásunkon profi körülmények között, stúdiónkban örökítjük meg a csöppségeket, amely során igazi születésnapi hangulatot varázsolunk színes díszleteinkkel és születésnapi tortánkkal az egész család számára. 
A vidám és meghitt hangulatban zajló fotózás 2-3 óráig tart és örökíti meg egyedi hangulatú fényképekkel a megismételhetetlen szülinapi pillanatokat, amelyek gyönyörű emlékként és kitűnő ajándékként szolgálhatnak a család minden tagjának.
 
 

További fotós szolgáltatásaink

Családi fotózás

Amikor férfiból és nőből örökre anya és apa lesz, attól a perctől, hogy egy új élet érkezésével a párt családdá alakította, ez lesz a legfontosabb kötelék. Nem csak kicsikkel ajánlott, a nagyobb gyermekek is élvezni fogják a szülőkkel, nagyszülőkkel készült közös családi fotózást.

Szabadban fotózás

A modern technikának köszönhetően képek százai hevernek a telefonjaink memóriájában, hisz minden közös pillanatot szeretnénk fényképbe zárni. Boldogon lapozzuk végig a digitális mappáink képeit, de milyen jó is lenne, ha azok a képek nem csak a virtuális térben lennének meg, hanem kézzel foghatóan is. Nem kell a műteremben lenni ahhoz, hogy minőségi képek szülessenek a közös játékról, szabadidőről, ehhez válasszátok szabadban fotózásunkat!.

Testvér fotózás

Egy kistestvér érkezése vagy egy szoros testvéri kötelék meghatározó élmény minden család életében. Testvér fotózásunkon a testvérek közötti érzelmes és különleges köteléket örökítjük meg, ami az egész kapcsolatukat átjárja.
  Írj nekünk az alábbi űrlap segítségével vagy hívj a következő telefonszámon +36 70 427 0067  

Írj nekünk

1: 2:
1: 2: