ell1: ell2:
1: 2:
 

Testvér fotózás

Egy kistestvér érkezése vagy egy szoros testvéri kötelék meghatározó élmény minden család életében. Testvér fotózásunkon a testvérek közötti érzelmes és különleges köteléket örökítjük meg, ami az egész kapcsolatukat átjárja. Mert bár rengeteget veszekedtek, civakodtok és állandóan egymás agyára mentek, mégis tudjátok, hogy mindennél jobban számíthattok egymásra.

Fotósorozatunk során a hullámvölgyeket áthidaló testvéri kapcsolatokat  kapjuk lencsevégre családias környezetben. Az egy családból született gyerkőcök együtt élik át első meghatározó élményeiket és kéz a kézben csöppenek bele a nagybetűs életbe. A közös felcseperedés olyan bensőséges érzelmi köteléket eredményez közöttük, ami semmilyen későbbi kapcsolathoz nem hasonlítható életükben. Ezt a különleges kapcsolatot és az egymáshoz való testvéri ragaszkodást ragadják meg a fotózáson készült képeink. Testvér fotózásunkon  megmutathatjátok, milyen kedvesek tudtok egymással lenni, még ha csak egy fénykép erejéig is, illetve a közös képek különleges ajándékok lehetnek egymás és szeretteitek számára is.
 

További fotós szolgáltatásaink

Családi fotózás

Amikor férfiból és nőből örökre anya és apa lesz, attól a perctől, hogy egy új élet érkezésével a párt családdá alakította, ez lesz a legfontosabb kötelék. Nem csak kicsikkel ajánlott, a nagyobb gyermekek is élvezni fogják a szülőkkel, nagyszülőkkel készült közös családi fotózást.

Apu és én

Bizony, bizony. Sokszor az apukák szégyenlősnek tűnnek, ha arról van szó, hogy fotózásra adják a fejüket. A közös fotózásokon először oldjuk a légkört, ismerkedünk, barátkozunk, aztán elkészítjük a képeket, garantáljuk, hogy a családi album egyik kedvenc képe egy „Apu és én” fotó lesz.

Anyu és én

Talán említenünk sem kell, hogy milyen csodás érzés anyának lenni, milyen csodás érzés szeretni és szeretve lenni. Szavakkal leírni nehéz lenne, de a szemek látják az anya és gyermeke közötti különleges varázslatot. Profi fotósaink célja, hogy megmutassák Neked ezeket a gyönyörű momentumokat.
  Írj nekünk az alábbi űrlap segítségével vagy hívj a következő telefonszámon +36 70 427 0067  

Írj nekünk

1: 2:
1: 2: