ell1: ell2:
1: 2:
 

Újszülött fotózás

Nincs is örömtelibb pillanat egy édesanya életében mint amikor a szíve alatt növekvő pici pocaklakót végre szorosan a karjaiba zárhatja. A boldogságtól kicsattanó édesapáról nem is beszélve aki sugárzó arccal tekint gyermekére. Újszülött fotózásunkon ezeket az örömteli első pillanatokat szeretnénk lencsevégre kapni professzionális fényképeken. Az első érintések, bizonytalan mozdulatok pici copfocskák és nevetések mind-mind felejthetetlen élmények az egész család számára. Az újszülött és a babakor egy csodálatos, napról-napra változó, varázslatos világ.

Az újszülött fotózáson budapesti stúdiónkban profi fotósok örökítik meg a család legféltettebb kincsének pillanatait. A fotók magukba zárják azokat a gyorsan múló meghitt élményeket amiket csak az újszülött csöppségek tudnak számunkra adni. Műtermi újszülött fotózásunkat a születés utáni 5-14. nap ajánljuk. Apró jövevényünk ebben az időszakban a legnyugodtabb, hiszen napjai nagy részét alvással tölti. A fényképezés során az újszülött babák ártatlansága, parányi ujjacskáik és apró vonásaiknak tökéletessége az, amitől ezek a fényképek annyira gyönyörűek és tökéletesek lesznek. A stúdió fotózáson készült fényképek lehetnek az első meghatározó és maradandó emlékünk gyermekünkről. Az újszülött-fotókon pihe-puha takarókkal kis sapkákkal, cipőcskékkel gondoskodunk a pici kényelméről és tesszük még teljesebbé a fotózáson készült képeinket.
 
 

További fotós szolgáltatásaink

Csecsemő fotózás

Csecsemő fotózásunk az apróságok azon pillanatait örökíti meg budapesti műtermünkben, amikor az általuk még ismeretlen és kihívásokkal teli élettel ismerkednek.

Családi fotózás

Amikor férfiból és nőből örökre anya és apa lesz, attól a perctől, hogy egy új élet érkezésével a párt családdá alakította, ez lesz a legfontosabb kötelék. Nem csak kicsikkel ajánlott, a nagyobb gyermekek is élvezni fogják a szülőkkel, nagyszülőkkel készült közös családi fotózást.

Baba fotózás

A babák 1-2 éve között a legintenzívebb a szülő és gyermek kapcsolat. Hihetetlen izgalmas napokban lehet részünk. A forgolódások, az első lábra állások, az első lépések, az első szavak, a nagy nevetések és krokodik könnyek,... A babákkal töltött minden perc egy csoda, a baba fotózás során ezeket az emlékeket őrizzük meg Neked.
  Írj nekünk az alábbi űrlap segítségével vagy hívj a következő telefonszámon +36 70 427 0067  

Írj nekünk

1: 2:
1: 2: