ell1: ell2:
1: 2:
 

Egy újszülött csöppnyi arca…

A születési utáni állapot megörökítése!

Az újszülött érkezése semmihez sem hasonlítható élmény egy család életében. Egy apró kisbaba alaposan felborítja a család életét, ugyanakkor tökéletessége és törékenysége teljesen lenyűgözi szüleit, nagyszüleit.

Az újszülött egészen kicsi ideig marad aprócska és törékeny, hisz gyorsan fejlődik, és pár hónap után szinte el is felejtjük, hogy milyen volt a születése utáni hetekben. Ez az időszak olyan hamar elillan, ám egy műteremben készült fotósorozat képviselni fogja számunkra egész életünkben.
Tökéletes képek egy tökéletes kis szuszogóról…

Miért érdemes elvinni az újszülöttet profi fotóshoz?

A születés utáni napok megismételhetetlenek. Az újszülött-fotózás során készült képek megőrzik a születés utáni időszak hangulatát és érzéseit. A csodás képek remek díszei lehetnek a kicsik szobájának, tökéletes ajándék lehet a család minden tagjának.

Mikor történjen?

Azt javasoljuk, hogy a baba fotózása életének első tíz napjában történjen, hisz ez a pár nap a legalkalmasabb az alvó újszülött képeinek elkészítésére. A fotózás természetesen nálunk, a Manó Fotónál a pici baba legkisebb zavarása nélkül történik.

Műteremben vagy otthon?

Újszülött fotózás gyakran történik otthoni körülmények között is, ám egy stúdióban minden adott a tökéletes képekhez: világítás, hátterek, az összes kellék helyben van. A fotós kiválasztásakor az is fontos szempont, hogy egy fotózás előtt vagy épp közben lehessen kényelmesen szoptatni, kicsit pihenni. A stúdiónak fűthetőnek kell lennie, ami a kisbabák miatt elengedhetetlen.

Nem szabad félni tőle…

Meddig tart?

Egy újszülött fotózás nagyjából három órát vesz igénybe. Ilyenkor készülnek képek a babáról különböző kellékekkel és beállításokkal és a családról is közösen. Természetesen, ha van nagyobb testvér, ő is szerepelhet a képeken, de harmonikus testvérfotókat készíteni nehéz feladat.

Óriási kihívás…

Az újszülött fotózás óriási kihívás a fotósok számára, több szempontból is. Egy picike babával nagyon óvatosan kell bánni, meg kell teremteni a megfelelő körülményeket és a szülők is érzékeny időszakban vannak a szülés utáni hetekben. Ha egy fotósban megbízunk és elhisszük, hogy szívvel-lélekkel fotózza a családot ezekben a meghitt pillanatokban, akkor a képek is átadják majd azt a boldogságot, melyet az első, fontos napokon érzünk.

Mi, a Manó Fotónál szeretjük megörökíteni az külön az apró lábakat, kezeket és arcocskákat, ám nem szeretjük kihagyni a boldog szülőket sem!


Mikor menjünk újra fotóshoz?

Az újszülött fotózás alkalmával leginkább olyan képek készülnek, amikor édesen szuszognak a babák és csukva van a szemük. A következő fotózást érdemes a baba három hónapos kora körül tervezni, amikor a baba már tudatosan mosolyog a szülőkre. Ilyenkor már tündéri arckifejezéseket és pillantásokat kaphatunk el egy fotózás alkalmával!

Folytatás a jövő héten, itt a blogban!
 
  Írj nekünk az alábbi űrlap segítségével vagy hívj a következő telefonszámon +36 70 427 0067  

Írj nekünk

1: 2:
1: 2: