ell1: ell2:
1: 2:
 

Ünnepi fotózás

Minden nagyobb esemény előtt nehéz kitalálni mivel is lepjük meg rokonainkat, barátainkat. De mi is lehetne ideálisabb ajándék szeretteid számára, mint egy Rólatok készült ünnepi fotósorozat. Készítsen fotót szeretteiről a karácsonyfa alatt, jelmezbe öltözve, rózsaszín szivecskés háttérrel vagy éppen a húsvéti nyuszi mellett egy pihe-puha szőnyegen. Fotózásunkon idilli hangulatban örökítjük meg az egész család legszebb pillanatait.

Ünnepi sorozatunk lehetőséget nyújt arra, hogy az egész család számára maradandó élmény legyen az év bármelyik piros betűs napja. Legyen szó Karácsonyról, Húsvétról, Gyereknapról, Anyák napjáról vagy akár Valentin napról. Sőt, ünnepi fotózásunkhoz különleges ünnep sem szükséges. Ünnepi sorozatunk lehetőséget kínál gyermekek jelmezes, beöltözős fotózására is, hiszen mindenhol van otthon egy kis királylány vagy cowboy, aki alig várja, hogy a kamerák elé kerüljön. Különleges díszletekkel és kellékekkel gondoskodunk az ünnepek hangulatáról, hogy a lehető legkülönlegesebbé tegyük számotokra az alkalmakat.Műterműnk minden ünnep során egy új csodavilágba varázsol el titeket, ahol teljesen átadhatjátok magatokat minden ünnepi hangulatnak.
 

Karácsonyi fotózástól egészen a gyereknapi fotózásig

Karácsonyi fotózás

Karácsonyi fotózás

Valentin-napi fotózás

Valentin napi fotózás

Jelmezes fotózás

Jelmezes fotózás

Húsvéti fotózás

Húsvéti fotózás

Anyák napi fotózás

Gyerek napi fotózás

 

További fotós szolgáltatásaink

Családi fotózás

Amikor férfiból és nőből örökre anya és apa lesz, attól a perctől, hogy egy új élet érkezésével a párt családdá alakította, ez lesz a legfontosabb kötelék. Nem csak kicsikkel ajánlott, a nagyobb gyermekek is élvezni fogják a szülőkkel, nagyszülőkkel készült közös családi fotózást.

Gyermek fotózás

"Ez mi ez?" "Ez miért? "De ez hogyan?" kérdés hegyek időszaka. Őszinte mosolyok, komisz nézések, huncut kacsintások teszik lehengerlően cukivá a gyermekeket. Profi fotósaink a gyermek fotózáson visszaadják képekbe zárva ezeket a pillanatokat.

Anyu és én

Talán említenünk sem kell, hogy milyen csodás érzés anyának lenni, milyen csodás érzés szeretni és szeretve lenni. Szavakkal leírni nehéz lenne, de a szemek látják az anya és gyermeke közötti különleges varázslatot. Profi fotósaink célja, hogy megmutassák Neked ezeket a gyönyörű momentumokat.
  Írj nekünk az alábbi űrlap segítségével vagy hívj a következő telefonszámon +36 70 427 0067  

Írj nekünk

1: 2:
1: 2: