Ünnepi fotó

Baba és gyermekfotózás az ünnepek idején


Karácsonykor és az egyéb ünnepi alkalmakkor a baba és gyermekfotózás különleges meglepetés lehet a kicsiknek, és ugyanakkor kedves ajándék a nagyszülőknek, a rokonoknak és a barátoknak. A fotók ilyenkor különleges, ünnepi környezetben készülnek. Műtermünkben minden évben berendezünk egy kedves, karácsonyi sarkot, karácsonyfával, órási plüssmackókkal, játékokkal, ajándékokkal és puha szőnyegekkel, ez a meghitt kis terep ideális színtere az ünnepi baba fotózásoknak és gyermek fotózásoknak egyaránt. A kicsik nagyon szeretik ezt a helyet, könnyen feloldódnak a játékok között, így sok mosolygós fotó születik ezzel a különleges háttérrel. A gyerekek be is öltözhetnek télapónak, tündéreknek, angyalkának vagy éppen hóanyónak.


Az ünnepi babafotózás különleges élmény, a bébik kedves bája nagyon jól illik az ünnepek meghitt hangulatához. A babafotózás során végig figyelünk arra, hogy a kicsik és a szülő(k) is jól érezzék magukat nálunk, és oldott hangulatban készüljenek el a szebbnél szebb baba fotók. Az ünnepi babafotózásra az újszülött kortól 2 éves korig várjuk a manókat.


Az ünnepi gyermek fotózás elsősorban a 2 és 10 év közötti gyerekeknek szól, ők már általában tudatosan veszik birtokba műtermünk karácsonyi sarkát, szívesen bújnak jelmezbe és „pózolnak” a karácsonyfa alatt.


Idei akciónkban a babafotózás és a gyermek fotózás után a karácsonyi sarkunkban is készítünk fotókat a kicsikről, mindössze 4000 Ft/10 darab kép áron!