ell1: ell2:
1: 2:
 

Várandós fotósorozat

Azt mondják, a nők a várandósság ideje  alatt a legkiegyensúlyozottabbak és legszebbek. A leendő édesanya kicsattan a boldogságtól és ez a kisugárzásában is látszik. A budapesti stúdiónkban készült profi várandós sorozat a legmeghatározóbb időszakot örökíti meg egy nő életében, amikor nem csak lelkileg hanem testileg is rengeteg változáson megy keresztül. A várandósság időszaka tele van meglepetésekkel és kihívásokkal. Leírhatatlan pillanatok ezek minden nő számára, csupa új dolgokkal és eseményekkel. Később megható lesz visszaemlékezni erre a boldogsággal teli  áldott állapotra, mikor egy parányi élet növekedett a szíved alatt.

Leendő  édesanyaként a várandós fotózáson készült fényképek lehetnek az első közös emlékeid csöppségeddel. Illetve az első maradandó élményed a várandósság gyönyörű időszakáról. Egy édesanya életében a babavárás kilenc hónapja a legfelemelőbb és legcsodálatosabb időszak, amit kétszer ugyanúgy sosem élünk meg. 11. kerületei műtermi fotózásunkon nem csak az örömteli várakozást örökíti meg, hanem a várandós női test szépségét is csodás portfólió képeken. Azt a különleges állapotot amikor egy pici pocaklakóról gondoskodsz nap mint nap.
 

További fotós szolgáltatásaink

Újszülött fotózás

A gyermek születése után készült fotók mindenki arcára mosolyt csalnak. Az Újszülött fotózásra legalkalmasabb idő a születés utáni 5-14. nap. Az újszülött babák minden apró vonásának tökéletessége az, amitől ezek a fotók annyira csodálatosak lesznek.

Csecsemő fotózás

Csecsemő fotózásunk az apróságok azon pillanatait örökíti meg budapesti műtermünkben, amikor az általuk még ismeretlen és kihívásokkal teli élettel ismerkednek.

Családi fotózás

Amikor férfiból és nőből örökre anya és apa lesz, attól a perctől, hogy egy új élet érkezésével a párt családdá alakította, ez lesz a legfontosabb kötelék. Nem csak kicsikkel ajánlott, a nagyobb gyermekek is élvezni fogják a szülőkkel, nagyszülőkkel készült közös családi fotózást.
  Írj nekünk az alábbi űrlap segítségével vagy hívj a következő telefonszámon +36 70 427 0067  

Írj nekünk

1: 2:
1: 2: