Zsúr fotók

Zsúr fotózás

A zsúr fotózásokon a gyerekek talán legboldogabb és legörömtelibb pillanatait kapjuk lencsevégre. A névnapi és szülinapi partikon a kicsik igazi álomvilágban érzik magukat: sok-sok meglepetés, játékok, színes lufik és édességek minden mennyiségben – ráadásul legkedvesebb játszópajtásaik társaságában. A gyerek partikon éppen ezért szinte állandó a jókedv, a kacagás és a huncutságok, amit a zsúr fotózások során készült profi minőségű képek tükröznek.

A szülőkre sok-sok feladat és szervezés hárul egy-egy szülinapi gyermek rendezvény alkalmával, zsúr fotózás szolgáltatásunk leveszi a szülők válláról azt a terhet, amit az jelentene, ha még fényképezni is nekik kellene. A rendezvényfotózás ráadásul a fotózás egyik legnagyobb kihívást rejtő szakterülete, profi felszerelés, fotós ismeretek, és jó érzék kell a legszebb pillanatok megörökítéséhez. Tapasztalt fotósainknak hála ez nem jelent problémát, a zsúr fotózásokon jó minőségű és egyedi hangulatú fényképeket készítenek a megismételhetetlen pillanatokról. Mindezt tapintatosan, és jelenlétükkel nem megzavarva a gyermekzsúr menetét: ha valamelyik gyerkőc örömmel pózol a kamera előtt, akkor örömmel lefotózzák a „miniprodukciókat”, de arra is ráéreznek, mikor kell inkább a környezetbe beleolvadva a természetes pillanatokat elkapni.

Zsúr fotózást egyaránt vállalunk az Ön otthonában, játszóházakban, vendéglátóegységek különtermeiben és egyéb budapesti és vidéki helyszíneken is (vidéki rendezvényeknél azonban kiszállási költséget számítunk fel). A zsúr fotózás 2-3 óráig tart, az elkészült fényképeket CD-n adjuk át Önöknek, általában 60-80 profi minőségű kép készül el egy-egy rendezvényen. Igény esetén bohócot, arcfestőt, kültéri zsúrokra pedig légvárat is tudunk magunkkal vinni.