Hogyan öltözzek fel a gyerek fotózáshoz?

Ruhácskák gyermekfotózáshoz

Mi is lehetne jobb megoldás a családi fotóalbum bővítéséhez, mint egy jó hangulatban zajló fotózás gyermekünkről. Minden szülő számára meghatározó élmény csöppségük gyermekkora, éppen ezért egyre többen szeretnék ennek a csodálatos és izgalmas időszaknak a mulandóságát professzionális képeken is megörökíteni. De milyen ruhákat célszerű magunkkal vinnünk gyermekünk fotózásához?

Egy nem elég!

A gyermekfotózáshoz érdemesebb több szettet hoznunk, különböző stílusokban. Készíthetünk csinosabb, elegánsabb hangulatú képeket, amelyeken gyermekünk akár vezérigazgatókat lepipálva is pózolhat, vagy megörökíthetjük  gyerkőcünk igazi báját, hétköznapibb stílusú, letisztultabb képeken is. Bármilyen stílus vagy stílusok mellett is döntünk, mindenképp érdemes gyermekünk kedvenc szettét is elhoznunk a  fotózásához, amellyel még személyesebbé tehetjük az egész fotózást.

Ha a móka fokozódik

Ha több gyermekkel jöttök a fotózásra, érdemes legalább egy ugyanolyan szettet is választanotok számukra. Az egyforma ruhában készült képek mókás darabjai lehetnek a családi fotóalbumnak, és izgalmas élmény lehet a gyerkőcök számára is. Még egyedibbé tehetitek a fotózást, ha olyan szettet is választotok, amelyek kiegészítik egymást, hasonló színekkel, darabokkal és mintákkal. A hasonló ruhák nem csak jól mutatnak a képeken, hanem a gyermekek kedvét is meghozzák a fotózáshoz.

Kedvenc játékaikat se hagyjuk otthon!

Sokan azt gondolnák a fiúkat nehezebb szép ruhába öltöztetnünk, azonban ha kedvenc játékaikat is magukkal hozhatják, sokkal szívesebben belebújnak akár az ünneplőjükbe is. Pár saját játékkal, könnyedén feloldhatjuk a hangulatot, és máris nem lesz olyan ijesztő a kamerák elé állni. A lányokkal kevesebb a gond, hiszen minden kislány imád a tükör előtt készülni és az  anyukájuk ruhájában díszelegni, így a kamerák előtt is sokkal hamarabb feloldódnak, de néhány csajos kiegészítővel szintén feldobhatjuk a fotózást.

Bármilyen ruhák és kiegészítők mellett is döntünk, az egyik legfontosabb dolog, hogy gyermekünk is szívesen viselje azokat. Ha olyan ruhába öltöztetjük csöppségünket, amelyet ő is szeret, sokkal élvezetesebbé és gördülékenyebbé tehetjük a fotózást, illetve a fényképek is elragadóbbak lesznek.

A Manó Fotó műtermi gyermekfotózása jól elkapott fényképpel segít megörökíteni a gyermekkor meghittségét és mulandóságát. Csöppségeink egy szempillantás alatt felcseperednek, éppen ezért mindenkinek jár egy-egy jól sikerült pillanatkép a gyermekkor kedves időszakáról.

Ez is érdekelhet még Még több cikk
Inspiráció: babaváró ajándékötletek

Egy kis csöppség érkezése nem csak a leendő szülők, hanem a rokonok és az ismerősök számára is meghatározó esemény. A babavárás lázas készülődésében a barátok ugyanúgy részt szeretnének venni mint…

Tovább olvasok
Mit vigyünk magunkkal az újszülött fotózáshoz?

Az újszülött- és a babakor egy varázslatos, és napról-napra változó világ, aminek minden perce felejthetetlen élmény az egész család számára. Az újszülött fotózáson készült…

Tovább olvasok