Ovis fotózás profin? Lehetséges!

Ovis fotózás új köntösben

Minden óvodában elérkezik az év egy napja, amikor a kicsiket és nagyobbacskákat lefényképezik, emlékül a szülőknek. Régről nekünk is vannak emlékeink, ahogy kutyafuttában beálltunk, esetleg egy aranyos kiegészítőt felvettünk.

Egy hagyományos ovis emléket is megszervezhetünk modern és különleges formában. Ovis fotózás is megvalósulhat új köntösben, ötletes és kreatív kivitelezéssel, remek, meghitt hangulatban.

Csak a gyermek…

Olyan pillanatok alkalmával lehet ott egy fotós csapat, amikor a szülők nincsenek jelen. A gyerekek gyakran könnyebben, persze néha nehezebben nyílnak meg anya és apa távollétében, az ovis környezetben, a barátok közelében. Az ilyen napokon az ovis napirend kicsit fellazul, mindenki izgatott!

Az ovis korosztályba tartozó manók általában még szeretnek beszélgetni, elmesélni a kedvenc történetüket, mesélni arról, hogy mi érdekli őket. Fontos, hogy egy fotós személyes kapcsolatot teremtsen a kicsikkel, ráérezzen a személyiségükre.

A fotós dolga!

A fotós feladata továbbá megnyitni a gyerekeket és előhozni azokat a saját kis személyiségükre jellemző arckifejezéseket és mozdulatokat, amik igazán természetessé és személyesség teszi a képeket.

Az ovisok ártatlanul szépek, fantasztikusan őszinték! Ha hozzáértő fotóst hív el az adott ovi, akkor a fotózás valódi élmény lesz mindenkinek! A szülőknek pedig örök emlék, egy lenyomat, egy kép arról, milyen is az ő kicsije az oviban, amikor ő épp nincs vele.

Játék az egész!

Ovis fotózás alkalmával érdemes olyan fotóst választani, aki több kelléket visz magával, több beálltást is kipróbál. A gyerekeknek óriási élmény egy bőröndbe belebújni, egy motoros dzsekit felvenni, egy romantikus csipkeernyő alól kukucskálni.

Csak nevetés és kattintás!

Egy kisgyermek nézését, őszinte pillantását, kedves mosolyát nem lehet és nem is szabad beállítani. A fotózás lényege, hogy játék, nevetgélés, beszélgetés közben a fotós kattint, elkap egy-egy pillanatot és meg is születik a végeredmény. A végeredmény a hagyományostól eltérő, jó minőségű, igényes és egyedi képsorozat, melyet örömmel kap kézbe a szülő!

Próbáljátok ki az ovis fotózást a Manó Fotó csapatával! Ajánljátok gyermeketek ovijának is ezt a lehetőséget! Nem fogtok csalódni!

Ez is érdekelhet még Még több cikk
Inspiráció: babaváró ajándékötletek

Egy kis csöppség érkezése nem csak a leendő szülők, hanem a rokonok és az ismerősök számára is meghatározó esemény. A babavárás lázas készülődésében a barátok ugyanúgy részt szeretnének venni mint…

Tovább olvasok
Mit vigyünk magunkkal az újszülött fotózáshoz?

Az újszülött- és a babakor egy varázslatos, és napról-napra változó világ, aminek minden perce felejthetetlen élmény az egész család számára. Az újszülött fotózáson készült…

Tovább olvasok
Hogyan öltözzek fel a gyerek fotózáshoz?

Mi is lehetne jobb megoldás a családi fotóalbum bővítéséhez, mint egy jó hangulatban zajló fotózás gyermekünkről. Minden szülő számára meghatározó…

Tovább olvasok