Rólunk

Kis fotós csapatunk vidám, fiatal és mosolygós női fotósokból áll, viszont nem csak szakértő gyermekfotósok vagyunk, hanem igazi gyermekbarátok is.
Nálunk nem csak a profi környezet és a professzionális fényképezőgépek garantálják a minőségi képeket! Természetünk óvónénihez hasonló türelemmel, játékossággal és vidámsággal párosul, hogy a gyerekek kényelmesen érezzék magukat és élvezzék a fotózást az első pillanattól kezdve. Stúdiónkban minden a gyerekek körül forog.  Mindent megteszünk azért, hogy a fotózás élménye felejthetetlen legyen mind a kicsik, mind a szüleik számára. Hiszünk abban, hogy a jó hangulat és a vidámság segít előhozni az igazi mosolyokat az arcukon, és ezek az igazi pillanatok azok, amelyeket meg akarunk örökíteni.
Kismama és családi fotózáson résztvett vendégeinktől is rendszeresen kapjuk a visszajelzéseket, hogy jó hangulatunk és odafigyelésünk megkönnyíti a fotózást, hiszen már az első percben törekszünk rá, hogy hamar feloldódjanak a vendégek, amihez többféle eszköz van a tarsolyunkban.


Örömmel várunk a Budapest XI. kerületi fotóstúdiónkban, és garantáljuk, hogy nálunk minden fotózás egy felejthetetlen élmény lesz.

Hisszük: Minden pillanatot érdemes megörökíteni!

Manó fotó csapata

Németh Erika, a Manó Fotó megálmodója, tulajdonosa

"Évekkel ezelőtt, az akkor 3 éves lányomat láthattam hófehér tüllszoknyában, hófehér angyal szárnyakkal, csillogó, hatalmas gesztenyebarna szemeivel angyalként rám nézni... Egy csoda volt. Az én lányom!
Az akkor 6 éves fiam, mint száz évvel ezelőtti vidéki úri fiú cipelte a kopott bőröndjét, miközben huncut, de mégis vagány mosollyal nézett rám... A nézése rabul ejtett. Az én fiam!
Mindannyian egy álomvilágba kerültünk, egy álomvilágba, amely mindhármunkat magával ragadott. Én büszke anyukaként csak csodáltam őket... Tudtam, hogy ezt az érzést minden anyukának, minden apukának éreznie kell! Szeretném, ha egyszer mindenki láthatná az ő kicsi, féltett manóját egy ilyen álomvilágban!"

Ezért hoztam létre egy régi álmomat, a Manó Fotó stúdiót..."