ell1: ell2:
1: 2:
 

Karácsonyi fotózás

Baba és gyermekfotózás az ünnepek idején

 

Karácsonykor és az egyéb ünnepi alkalmakkor a baba és gyermekfotózás különleges meglepetés lehet a kicsiknek, és ugyanakkor kedves ajándék a nagyszülőknek, a rokonoknak és a barátoknak. A fotók ilyenkor különleges, ünnepi környezetben készülnek. Műtermünkben minden évben berendezünk egy kedves, karácsonyi sarkot, karácsonyfával, órási plüssmackókkal, játékokkal, ajándékokkal és puha szőnyegekkel, ez a meghitt kis terep ideális színtere az ünnepi baba fotózásoknak és gyermek fotózásoknak egyaránt. A kicsik nagyon szeretik ezt a helyet, könnyen feloldódnak a játékok között, így sok mosolygós fotó születik ezzel a különleges háttérrel. A gyerekek be is öltözhetnek télapónak, tündéreknek, angyalkának vagy éppen hóanyónak.

Az ünnepi babafotózás különleges élmény, a bébik kedves bája nagyon jól illik az ünnepek meghitt hangulatához. A babafotózás során végig figyelünk arra, hogy a kicsik és a szülő(k) is jól érezzék magukat nálunk, és oldott hangulatban készüljenek el a szebbnél szebb baba fotók. 

Idei akciónkban a babafotózás és a gyermek fotózás után a karácsonyi sarkunkban is készítünk fotókat a kicsikről, mindössze 10.000 Ft/10 darab kép áron!
 
T
ovábbi részletek itt: http://www.manofoto.hu/karacsonyi-fotozas-2021

  Írj nekünk az alábbi űrlap segítségével vagy hívj a következő telefonszámon +36 70 427 0067  

Írj nekünk

1: 2:
1: 2: