Milyen ruhában legyünk a kismama fotózáson?

Ruhák kismama fotózáshoz

várandós női test szépségét megörökítő képek gyönyörű darabjai lehetnek a családi fotóalbumnak, és hosszú évek múltán is jó érzés visszagondolni ezekre az örömteli hónapokra.  A várandósság gyönyörű állapotát sokan szeretnék megörökíteni, azonban nem mindegy, milyen jellegű fotókkal is tesszük ezt. Alábbi bejegyzés néhány ruha ötlettel szolgál a tökéletes kismama fotózáshoz, miután kiválasztottuk milyen témájú kismama fotókat is szeretnénk.

Milyen legyen?

kismama fotózás előtt gondoljuk át, milyen jellegű képeket szeretnénk készíttetni, lehet apukával vagy kistestvérrel pózolós, amin az egész család rajta van, vagy pedig művészibb jellegű, ahol a fényképek a várandós női test szépségét hangsúlyozzák ki. Választhatunk akár olyan kimama fotózást is, ami hónapról hónapra követi végig és örökíti meg a pici pocaklakó fejlődését. A különböző tematikákat felölelő fotózások teljesen eltérnek egymástól és másmilyen hangulatot is varázsolnak a fotóstúdióba, ezért nem érdemes őket egymással vegyíteni.

Együtt a család

Ha a családos variáció mellett döntünk, készítsünk elő az egész család számára hasonló ruhákat, vagy legalább olyanokat amik színben harmonizálnak egymással. Kerüljük a harsány színeket, a nagy mintákat és törekedjünk a letisztultságra, hiszen Ti vagytok a lényeg! Emeljük ki a leendő édesanyát a tömegből! Az a fajta megoldás is jól mutathat a képeken, ha csak a kismama ruhájának színe tűnik ki a többi közül, hiszen ez a kismama fotózás mégiscsak róla szól.

 Titokzatosság

Ha inkább a művészibb fotózás felé hajlunk, és a kismama picit bevállalósabb, akkor nyugodtan engedjük el a fantáziánkat a kellékek és az öltözékek terén. A leendő anyukák pocakján jól mutathat akár csak egy masni is, egy fátyollal vagy egy áttetsző anyaggal pedig sejtelmessé és titokzatossá tehetjük a képeinket. Ezekkel a kellékekkel nagyszerűen visszaadhatjuk a fényképeken a várandós női test szépségét. Merjünk merészek lenni, ne csak kiegészítőket használjunk, hanem vállaljunk be vagányabb ruhákat, vagy akár fehérneműs fotózást is, ezáltal még különlegesebbé és egyedivé téve a kismama fotózáson készült fényképsorozatot.

A kevesebb néha több

A kismama fotózás során a pocaké a főszerep, ami pedig kevés ruha vagy teljesen ruha nélkül mutat a legjobban.  Hozzunk magunkkal bő egyberuhákat, amik kihangsúlyozzák a kismamák pocakjának alakját, vagy pedig a leendő csöppség első kiscipőcskéjét, esetleg játékocskáját. Egy hosszú nyaklánc vagy szív alakú ékszer is jól mutathat a leendő anyuka pocakján, mint ahogy akár a magzatról készült kép is tökéletes kiegészítője lehet a fotózásunknak.

Bármilyen jellegű kismama fotózás mellett is döntünk, mindenképpen jó döntés megörökíteni a gyermekvárás mulandó és csodálatos állapotát. Évek múlva akár csöppségünknek is megmutathatjuk, milyen volt mikor még pocakunkban lakott, és az egész család számára gyönyörű emlék lehet, az örömteli várakozás időszakáról.

Ez is érdekelhet még Még több cikk
Inspiráció: babaváró ajándékötletek

Egy kis csöppség érkezése nem csak a leendő szülők, hanem a rokonok és az ismerősök számára is meghatározó esemény. A babavárás lázas készülődésében a barátok ugyanúgy részt szeretnének venni mint…

Tovább olvasok
Mit vigyünk magunkkal az újszülött fotózáshoz?

Az újszülött- és a babakor egy varázslatos, és napról-napra változó világ, aminek minden perce felejthetetlen élmény az egész család számára. Az újszülött fotózáson készült…

Tovább olvasok
Hogyan öltözzek fel a gyerek fotózáshoz?

Mi is lehetne jobb megoldás a családi fotóalbum bővítéséhez, mint egy jó hangulatban zajló fotózás gyermekünkről. Minden szülő számára meghatározó…

Tovább olvasok